نحوه برقراری ارتباط با خانواده همسر
یکی از مهمترین نکاتی که اهمیت بسیار زیادی بعد از ازدواج دارد، نحوه برقراری ارتباط با خانواده همسر است. بسیاری از زوجین با این مسئله مشکل دارند و نمی دانند که باید چگونه با خانواده همسر خود ارتباط برقرار کنند.
زیرا این فرد به تازگی وارد خانواده جدیدی شده اند و شاید نتواند به درستی فرهنگ های طرف مقابل را یاد بگیرد و به همین دلیل هم شاید سوء تفاهم هایی به وجود بیاید. از این رو، در این مقاله از لنداسپا، نحوه ارتباط صحیح با خانواده همسر را برای شما توضیح می دهیم و می گوییم که ارتباط موثر با خانواده همسر باید چگونه باشد.
قبل از این که درباره نحوه ارتباط با خانواده همسر صحبت کنیم، خوب است بدانید که شاید هنوز خیلی از افراد مهارت ارتباط با خانواده همسر را نداشته باشند. اگرچه شاید فکر کنید که نحوه ی ارتباط با خانواده همسر نیاز به مهارت خاصی ندارد، اما اگر بلد باشید که چگونه با خانواده همسر خود رفتار کنید، زندگی زناشویی لذت بخش تری هم خواهید داشت.
از سوی دیگر، ممکن است خیلی از خانم ها بعد از ازدواج به طور کامل با خانواده همسر خود قطع ارتباط کنند. باید به این افراد بگوییم که عواقب قطع ارتباط با خانواده همسر بسیار زیاد است و می تواند تاثیر مخربی روی زندگی زناشویی آنها نیز بگذارد.
به همین دلیل هم باید رابطه عروس با خانواده همسر کاملا دوستانه و محترمانه باشد و به هیچ عنوان بعد از ازدواج رابطه خود را با یکدیگر قطع نکنند.
رابطه با خانواده همسر باید چگونه باشد؟
مقاله پیشنهادی:بهترین روش مواجهه با طلاق عاطفی چیست ؟
همان طور که پیش از این نیز گفتیم، شما در ارتباط با خانواده همسر خود باید رفتار کاملا دوستانه ای داشته باشید. همچنین گفتیم که به هیچ عنوان نباید رابطه خود را با یکدیگر قطع کنید. البته منظور ما این نیست که همیشه و هر روز به خانه پدر شوهر خود بروید.
سعی کنید در رفت و آمد با خانواده شوهر خود اعتدال داشته باشید. ممکن است برخی از خانم ها فکر کنند که اگر رفت و آمد بیشتری با خانواده همسر خود داشته باشند، بیشتر از قبل خود را در دل آنها جا می کنند. این در حالی است که افراط یا تفریط در هر زمینه ای بسیار مخرب است.
از طرف دیگر، شاید برخی از افراد دیگر فکر کنند که هر چقدر از خانواده همسر خود دورتر باشند و رفت و آمدها را کمتر کنند، بهتر خواهد بود. این افراد شاید سالیانه یک یا دو بار به خانه پدر شوهر خود بروند. در این شرایط هم روابط آنها تا حد خیلی زیادی تیره و تار می شود و هر دو طرف از یکدیگر دلسرد می شوند.
به همین دلیل هم هر زمان که به خانه پدر شوهر خود بروند، گلایه های بسیار زیادی می شنوند. حتی ممکن است خیلی از افراد فکر کنند که عروس آنها اجازه نمی دهد که پسرشان به خانه پدرش برود. در این شرایط است که پدر شوهر و مادر شوهر از عروس گلایه های بسیار زیادی دارند.
مقاله پیشنهادی: با شوهر زورگو چگونه رفتار کنیم ؟
با توجه به این نکات، می توان متوجه شد که یکی از مهم ترین روش های ارتباط صحیح با خانواده همسر این است که اعتدال را رعایت کنید. سعی کنید. به صورت منظم و هر چند وقت یک بار به خانه پدر شوهر خود بروید و حال و احوال آنها را جویا شوید.
چگونه با خانواده همسر ارتباط برقرار کنیم؟
زمانی که متوجه شدید باید رفت و آمدهای شما تقریبا چقدر باشد و میزان ارتباط با خانواده همسر چقدر است، ممکن است بپرسید که نحوه برقراری ارتباط با خانواده شوهر باید چگونه باشد؟ در این بخش، برای شما توضیح می دهیم که مهمترین نحوه برقراری ارتباط و رفتار با خانواده شوهر باید دقیقا چگونه باشد و چه مهارت هایی لازم دارید تا بتوانید ارتباط صحیح با خانواده همسر خود داشته باشید. پس به هر یک از آنها عمل کنید تا سیاست ارتباط با خانواده همسر را یاد بگیرید.
داشتن رفتار درست با خود همسر
اصلی ترین فاکتوری که موجب می شود شما بتوانید خودتان را در دل خانواده همسرتان جا کنید، این است که با همسرتان رفتار مناسبی داشته باشید. طبیعتا هر کسی دوست دارد که با فرزند او رفتار مناسبی شود و به خصوص شما که به عنوان عروس آن خانواده در نظر گرفته می شوید، باید اهمیت خیلی بیشتری به این نکته بدهید.
مقاله پیشنهادی:ریشه ای ترین دلایل طلاق را، که تا به حال نمیدانستید در اینجا مطالعه نمایید.
نکته جالب توجه درباره این مسئله این است که اگر ارتباط درستی با همسر خود داشته باشید، می توانید خیلی بهتر خودتان را در دل پدر شوهر و مادر شوهر خود نیز جا کنید. علاوه بر این که همسر شما هم علاقه خیلی بیشتری نسبت به شما خواهد داشت و در مسائل مختلف از شما حمایت خواهد کرد.
تعیین حد و مرزها
یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در نحوه ارتباط با خانواده همسر که اهمیت خیلی زیادی دارد، این است که بتوانید به درستی حد و مرزها را رعایت کنید. البته منظور ما از رعایت حد و مرزها، عدم ارتباط با خانواده همسر نیست. منظور ما این است ارتباط درست با خانواده همسر خود داشته باشید.
شما و همسرتان می توانید بسته به شرایط و موقعیت خود، حد و مرزهای مختلفی تعیین کنید. به عنوان مثال، ممکن است با همسر خود تصمیم بگیرید که به هیچ عنوان نباید به خانواده های یکدیگر پول قرض بدهید. تعیین این محدودیت ها تا حد خیلی زیادی به شرایط و موقعیت فرهنگی خود شما بستگی دارد.
قرار گذاشتن و باید ها و نباید های آن
برقراری ارتباط مستقیم
برای برقراری ارتباط با خانواده همسر داشتن یک ارتباط موثر، پیشنهاد می کنیم که حتما به صورت مستقیم با خانواده او در ارتباط باشید. به عنوان مثال، اگر درخواستی از خواهر شوهر خود دارید، از شوهرتان نخواهید که به او بگوید.
خودتان به صورت مستقیم به او زنگ زده و یا به صورت حضوری درخواست خود را اعلام کنید. حتی اگر از یکی از رفتارهای خواهر شوهر خود اذیت شده اید، سعی کنید با برقراری ارتباط درست و زبانی زیبا، این مشکل را برطرف کنید.
داشتن انتظارات معقولانه و منطقی
فاکتور مهم دیگری که باید در نحوه برقراری ارتباط با خانواده همسر مد نظر قرار دهید، این است که از آنها انتظارات معقولانه و منطقی داشته باشید. به خاطر این که شوهرتان شما را دوست دارد، طبیعتا پدر و مادر او هم شما را دوست خواهد داشت. با این حال، نمی توان گفت که میزان دوست داشتن آنها به اندازه پدر و مادر واقعی خودتان باشد.
به همین دلیل هم سعی کنید از آنها انتظارات بی منطق و عجولانه ای نداشته باشید. آنها وظیفه ندارند که تمام زندگی خود را وقف شما کنند و فقط در صورت تمایل، می توانند به شما کمک کنند.
گاهی مواقع، ممکن است خیلی از خانم ها از خانواده شوهر خود انتظار داشته باشند که در شرایط اقتصادی تا حد خیلی زیادی به آنها کمک کنند. پس سعی کنید انتظارات خود را تا حد امکان پایین بیاورید و از آنها انتظار زیادی نداشته باشید.
احترام به چارچوب ها و قوانین خانواده شوهر
طبیعتا هر خانواده ای برای خودش چهارچوب ها و قوانینی دارد که شاید این قوانین در خانواده شما در خانه پدری شما وجود نداشته بودند. حتی اگر شما این قوانین را دوست نداشته باشید، باید به آنها احترام بگذارید.
البته حتما قبل از ازدواج با همسر آینده خود درباره این مسائل صحبت کنید تا مطمئن شوید که قوانین خانواده همسرتان روی شما تاثیر منفی نمی گذارند. در این صورت، سعی کنید به قوانین خانواده همسر خود احترام گذاشته و تا حد امکان آنها را رعایت کنید.
عدم محدودیت شوهر
علاوه بر این که خود شما هم باید رفت و آمد درستی با خانواده همسرتان داشته باشید، بد نیست که گاهی مواقع، شوهرتان هم به تنهایی به خانواده پدر و مادر خود برود و با آنها خلوت کند. علاوه بر این، اگر همسرتان ببیند که شما برای او تعیین تکلیف و محدودیت ایجاد نمی کنید، احساس خیلی بهتری نسبت به شما خواهد داشت.
شوخ طبع بودن
شاید برای شما جالب باشد که بدانید شما می توانید با حس شوخ طبعی خود، مشکل ارتباط با خانواده همسر خود را برطرف کنید. هیچکس از یک انسان خشک خوشش نمی آید و هر کسی دوست دارد که با انسان های شوخ طبع و پر انرژی رفت و آمد کند. به همین دلیل هم سعی کنید با شوخ طبعی مناسب و محترمانه، ارتباط موثرترین با خانواده همسر خود برقرار کنید.
اگرچه شوخ طبعی می تواند تاثیر بسیار زیادی در داشتن سیاست ارتباط با خانواده همسر داشته باشد، اما این را مد نظر قرار دهید که شوخ طبعی شما نباید به گونه ای باشد که از چارچوب ها عبور کرده و یا به آنها بی احترامی کنید.
ارتباط با خانواده همسر در دوران عقد
زمانی که شما عقد می کنید تا موقع ازدواج، ممکن است وقفه ای به وجود بیاید و در این مدت زمان، طبیعتا رفت و آمدهایی با خانواده همسر خود دارید. نحوه رفتار شما در این بازه زمانی می تواند تاثیر خیلی زیادی روی زاویه دید آنها از شما بگذارد و به نوعی پایه و اساس روابط شما با خانواه همسر از همان جا شکل می گیرد. به همین دلیل هم سعی کنید حتما رفتار درستی داشته باشید تا بتوانید خود را در دل خانواده همسر خود جا کنید.
یکی از مهمترین نکاتی که در برقراری ارتباط با خانواده همسر در دوران عقد باید رعایت کنید، این است که رفت و آمدهای کنترل شده ای داشته باشید و به آنها احترام بگذارید. به هیچ عنوان در میان خانواده همسر خود معذب نباشید و احساس غریبی نکنید. سعی کنید در برقراری ارتباط با خانواده همسر خود، رفتار دوستانه ای داشته باشید تا آنها هم احساس بهتری نسبت به شما پیدا کنند.
ممکن است برخی از خانم ها بگویند که در ارتباط با خانواده همسر در دوران عقد متوجه شدند که تیپ شخصیتی آنها به خانواده همسر خود نمی خورد. در این شرایط، به هیچ عنوان لازم نیست که رفتار خشک و یا بی روحی داشته باشید و یا حتی ارتباط خود را با خانواده همسرتان قطع کنید. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که حد و مرزها را با رفتار خود رعایت کرده و رفتار محترمانه ای داشته باشید.
سخن پایانی
در این مقاله از لنداسپا، اطلاعات کاملی درباره نحوه برقراری ارتباط با خانواده همسر در اختیار شما قرار دادیم. همان طور که متوجه شدید، برقراری ارتباط صحیح با خانواده همسر می تواند تاثیر بسیار زیادی روی زندگی مشترک بگذارد.
علاوه بر این که شما باید کاری کنید که خانواده همسرتان به شما علاقمند شوند و احساس خوبی نسبت به شما داشته باشند. پس با توجه به نکاتی که گفتیم، در مدیریت ارتباط با خانواده همسر خود کوشا باشید تا مشکلی پیش نیاید. اگر شما هم نکات بیشتری درباره نحوه برقراری رابطه عروس با خانواده همسر دارید، می توانید نظرات خود را در قسمت پایین با ما به اشتراک بگذارید.