ماساژ یومی هو تراپی
در حال حاضر بیش از 100 روش ماساژ در دنیا وجود دارد که بیشتر آنها قدمتی کمتر از 30 سال دارند. در طی سالهای اخیر تئوریها و ایدههای زیادی در زمینه ماساژ بیان شده است. ماساژهای زیادی وجود دارند که در انواع درمانهای طبیعی و مکمل در جامعه کنونی جایگاه ویژهای دارند. ماساژ یومی هوتراپی یکی از پرطرفدارترین ماساژها است.
ماساژ یومی هو تراپی یکی از رشتههای طب جایگزین است و همچنین یکی از روشهای درمان طبیعی است که نگاهی سیستماتیک به بدن انسان دارد.
پایه گذار ماساژ یومی هو تراپی دکتر سایونجی ماسایوکی است که رئیس انیستیتو طب و پیشگیری ژاپن است.
این روش مربوط به سال 1982 و در ژاپن معرفی شده است و تا به امروز جهانی گردیده و به علت نتایج درخشان و یگانه آن در پنج قاره جهان مورد استفاده قرار میگیرد و در پارهای از دانشگاهها و انیستیتوهای جهان تدریس میشود در ایران هم در سال 1992 توسط خود دکتر سایونجی ماسایوکی معرفی شد. یومی هو که از ترکیب دو واژه چینی گرفته شده که به معنای ایجاد تعادل در لگن خاصره است.
دکتر ماسایو کی پس از بیست سال ماساژ یومی هو تراپی تحقیق در روشهای درمانی طبیعی در شرق به ویژه در چین و ژاپن با نتخاب امتیازات و برتریهای تکنیکی و شیوههای درمانی گوناگون و ترکیب آنها روش درمانی نوین یومی هو تراپی را ابداع کرد.
این روش درمانی ماساژ یومی هو تراپی از روشهای درمانی پزشکی شائولین (اصلاح مفاصل و اسکلت انسان) که نزدیک به استئوپاتی و کایروپراکتیک است بهره میگیرد.
ماساژ یومی هو تراپی از 4 روش ماساژ معروف: شیانزوء (فشار درمانی) – ماساژ چینی (مسیر نادیها) – رفلکس تراپی (بازتاب درمانی و انرژی درمانی) گرفته شده است..
ماساژ یومی هو تراپی 2 جنبه دارد:
- جنبه پیشگیری
- جنبه درمانی
در جنبه پیشگیری با ایجاد تعادل و هارمونی در بدن ایجاد قرینگی در اندامها، نرم نگه داشتن عضلات و مفاصل، سالم نگه داشتن سیستم گوارشی و تنفس – بهبود سیستم گردش خون و سیستم لنفاوی – بهبود عملکرد غدههای درون ریز و بالاخره در افزایش سطح قدرت خود درمانی بدن این امکان را میدهد که با تنی سالم و روحی شاداب و پر انرژی در مقابل بروز بیماریها مقاومت کند و کمتر در معرض بیماری قرار بگیرد.
در جنبه درمانی با بیشترین کاربرد و اثر بخشی در اصلاح و رفع مشکلات سیستم حرکتی همچون: ناراحتیهای مفصلی، آرترز، دیسک، سیاتیک و رفع دردها، سر دردها، سر گیجهها، بهبود قدرت بینائی، آسم و پارهای از انواع آلرژی و ناراحتی زنان و زایمان و سیستم گوارشی و … میتوان نام برد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.