طریقه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی چگونه است؟
خیلی از افرادی که دچار کاهش وزن شده اند، به دنبال روشی می گردند تا بتوانند با افزایش وزن مجدد، اندام متناسبی داشته باشند. یکی از روش هایی که از طریق آن، خیلی از افراد می توانند مجددا چاق شوند و اندام توپری داشته باشند، مصرف قرص سیپروهپتادین است. این قرص که موجب تحریک اشتها و افزایش وزن می شود، می تواند کمک بسیار زیادی به افزایش وزن شما کند. با این حال، توجه داشته باشید که طریق مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی باید حتما حساب شده و متناسب با بدن شما باشد.
به عنوان مثال، به هیچ عنوان نباید در مصرف این قرص افراط و یا تفریط داشته باشید. در این مقاله از لنداسپا، اطلاعات کاملی درباره قرص چاق کننده سیپروهپتادین در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. پس اگر شما هم می خواهید با استفاده از این قرص، صورت و بدن توپری داشته باشید، حتما تا پایان این مقاله از لنداسپا همراه ما باشید و این مقاله را با دقت مطالعه کنید.
قرص سیپروهپتادین چیست؟
قرص چاقی سیپروهپتادین به نوعی قرص ضد حساسیت یا آنتی هیستامین گفته می شود که برای اولین بار، از آن برای درمان آلرژی و حساسیت در سال 1961 استفاده می شد. بعد از این بازه زمانی، اختلالات بیشتری مانند سردرد، بی خوابی و افزایش اشتها در مصرف کنندگان این قرص نمایان شد.
در نتیجه، خیلی از مردم متوجه شدند که می توانند برای افزایش اشتها و چاقی خود، از این قرص استفاده کنند. قرص سیپروهپتادین باعث می شود که هیستامین که یک ماده طبیعی در بدن است، مسدود شود و در نتیجه این امر، عملکرد آلرژیکی بدن نیز متوقف شود. باید گفت که این دارو هم به صورت قرص و هم به صورت شربت تولید می شود و می توانید بسته به شرایط بدنی خود، از هر یک از آنها استفاده کنید.
چاقی شکمی چیست؟ انواع چاقی شکمی ، عوارض آن و دلایل ابتلا
موارد مصرف قرص چاقی سیپروهپتادین و سیپراکتین
ممکن است خیلی از افراد فکر کنند که همه آنها می توانند قرص سیپروهپتادین برای چاقی را مصرف کنند و هیچ گونه مشکلی هم برای آنها پیش نیاید. اگر یک شرایط ثابت و بدون مشکل دارید، با مشورت با پزشک متخصص می توانید بدون نگرانی، این قرص را مصرف کنید.
از طرف دیگر، ممکن است خیلی از افراد هم گزینه مناسبی برای مصرف این قرص نباشند و باید حتما از این قضیه، مطمئن شوند. در این بخش، مهم ترین کسانی که امکان استفاده از قرص سیپروهپتادین برای چاقی صورت و یا بدن ندارند را نام می بریم. پس اگر جزو هر یک از این افراد هستید، به هیچ عنوان قرص چاق کننده سیپروهپتادین را بدون مشورت با پزشک مصرف نکنید.
مقاله پیشنهادی:عوارض جینسینگ برای چاقی چیست؟
- افرادی که به این قرص حساسیت نشان می دهند
- کسانی که به بیماری هایی مثل انسداد رود، اختلال در دفع ادرار، زخم روده یا معده، گلوکوم و یا بزرگ شدن پروستات مبتلا هستند
- اشخاصی که داروهای افسردگی مثل فنلزین، ایزوکاربوکسازید و یا ترانیل سیپرومین و یا داروهای بیماری پارکینسون مانند رازاگیلین یا سلژیلین را مصرف می کنند
- افرادی که متیلن بلو یا لینزولید استفاده می کنند
- افرادی که بیشتر از 65 سال سن دارند
- نوزاد تازه متولد شده، گزینه مناسبی برای مصرف قرص سیپروهپتادین نیست.
طریقه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی
توجه داشته باشید که قرص سیپروهپتادین برای چاقی برای همه مناسب نیست و به همین دلیل هم به هیچ عنوان نباید بدون مشورت با پزشک و به صورت خودسرانه، آن را مصرف کنید. این موضوع برای کودکان، اهمیت خیلی بیشتری دارد و باید حتما تحت نظر پزشک انجام شود.
طریقه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی بر اساس شرایط جسمانی شما تعیین می شود و پزشک آن را تعیین خواهد کرد. همچنین اگر بخواهید از شربت آن استفاده کنید، نهایتا روزانه یک قاشق آن را میل کنید. البته باید گفت که خیلی از پزشکان اعتقاد دارند که طریقه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی باید به این صورت باشد که قبل و یا بعد از غذا خوردن، آن را مصرف کنید. موقع خوردن این قرص هم مطمئن شوید که آب خیلی زیادی می نوشید و قرص به طور کامل داخل معده شما می رود.
به نظر شما واقعا عرق یونجه برای چاقی تاثیر دارد
عوارض جانبی مصرف قرص اشتهاآور سیپروهپتادین
در صورتی که در مصرف قرص چاق کننده سیپروهپتادین زیاده روی کنید، ممکن است عوارض جانبی زیادی دامنگیر شما شوند. در این شرایط، ممکن است در کنار چاق شدن، مشکلات جسمانی خیلی بیشتری برای شما به وجود بیایند و به همین دلیل هم در این شرایط، چاق شدن هیچ گونه ارزشی برای شما نخواهد داشت. در این بخش، وقتی از مهمترین عوارض قرص سیپروهپتادین برای چاقی صورت و بدن را مشاهده می کنید.
- احساس خواب آلودگی همیشگی
- فشار خون
- تحریک پذیری و تشدید عصبی
- بی حالی و سردرد داشتن
- هماهنگ نبودن اندام های بدن و یا لرزش در بخش های مختلف بدن
- کهیر
- کم خونی و یا یرقان
- یبوست
- خشک شدن دهان
- حساس شدن به نور زیاد
- خشک شدن گلو و یا بینی
- شنیدن صدای وزوز در گوش
در صورتی که می خواهید عوارض بالا دامن گیر شما نشوند، بهتر است حتما نحوه درست قرص سیپروهپتادین برای چاقی را بدانید. علاوه بر این که موقع مصرف کردن آن، حتما آب خیلی زیادی بنوشید تا مشکلی برای شما پیش نیاید.
بهترین فوق تخصص کبد تهران کیست؟ لیست 10 تایی 1402
میزان دوز مصرفی قرص سیپروهپتادین
میزان دوز مصرفی قرص سیپروهپتادین برای چاقی تا حد خیلی زیادی به شرایط جسمانی خود شما بستگی دارد. به همین دلیل هم پزشک در ابتدا شما را معاینه کرده و بعد از بررسی های لازم، تعیین می کند که باید چقدر قرص در طول روز و یا هفته مصرف کنید. البته باید گفت که میزان مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودکان هم به اندازه بدن و وزن آنها بستگی دارد. در ادامه، به صورت مختصر توضیح می دهیم که بزرگسالان و کودکان در سنین مختلف، می توانند چقدر قرص سیپروهپتادین مصرف کنند.
- بزرگسالان هر 8 ساعت، 4 میلی گرم خوراکی
- کودکان کمتر از 2 سال، نیازی استفاده از این قرص ندارند
- کودکان بین 2 تا 6 سال، باید بین هر 8 تا 12 ساعت یک بار، نهایتا 2 میلی گرم قرص سیپروهپتادین مصرف کنند (میزان قرص مصرفی آنها نباید بیشتر از 12 میلی گرم در روز شود)
- کودکان بین 7 تا 14 ساله، باید بین هر 8 تا 12 ساعت یک بار، نهایتا 4 میلی گرم خوراکی مصرف کنند و در طول روز، میزان قرص مصرفی آنها نباید بیشتر از 16 میلی گرم در روز شود.
مواردی که در بخش بالا گفتیم، بیشتر برای جلوگیری از بروز آلرژی در بزرگسالان و یا کودکان بود. گاهی مواقع، ممکن است پزشکان قرص سیپروهپتادین را برای بیماری های دیگری مانند سردردهای میگرنی، سندروم سروتونین، نارسایی کلیوی و یا نارسایی کبدی نیز برای بزرگسالان تجویز کنند که میزان مصرف آنها بسته به شرایط بدنی شان می تواند متفاوت باشد.
قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودکان
به طور کلی، قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودکان تجویز نمی شود و بیشتر بزرگسالان از این قرص برای جلوگیری از بروز برخی بیماری ها و یا چاقی استفاده می کنند. با این حال، به جز مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی برای بزرگسالان، ممکن است پزشک برای کودکان هم این قرص را تجویز کند.
البته توجه داشته باشید که بدون تجویز پزشک، به هیچ عنوان نباید به کودک خود قرص سیپروهپتادین بدهید. به خصوص که این قرص برای کودکان زیر دو سال، به هیچ عنوان توصیه نمی شود و می تواند عوارض جبران ناپذیری برای آنها داشته باشد. به همین دلیل هم حتما برای مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودکان با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید.
تداخلات دارویی قرص سیپروهپتادین
گاهی مواقع، این امکان وجود دارد که شما دارویی را مصرف کنید و این دارو با برخی داروهای دیگر و یا حتی مواد غذایی که مصرف می کنید، در بدن واکنش نشان دهند و مشکلاتی در بدن شما به وجود بیاورند و یا در ساده ترین شکل ممکن، این قرص ها اثری نداشته باشند. به همین دلیل هم حتما قبل از شروع مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی یا جلوگیری از آلرژی، حتما داروهایی که مصرف می کنید را با پزشک در میان بگذارید.
از مهمترین داروهایی که باعث بروز تداخلات دارویی با قرص سیپروهپتادین می شوند، می توان به مواردی مانند داروهای اعصاب مانند داروهای ضد افسردگی، داروهای خواب آور و ضد اضطراب اشاره کرد. همچنین داروهای شل کننده های عضلانی مانند کاریسوپرودول و سیکلوبنزاپرین هم با قرص سیپروهپتادین تداخل دارویی دارند.
از دیگر داروهایی که ممکن است با قرص سیپروهپتادین تداخل دارویی داشته باشند، می توان به مواردی مثل داروهای سرماخوردگی و ضد سرفه یا برخی آنتی هیستامین ها اشاره کرد. به همین دلیل هم حتما موقع مصرف این قرص ها، درباره قرص سیپروهپتادین برای چاقی هم با پزشک خود مشورت کنید.
سخن پایانی
همان طور که در این مقاله گفتیم، قرص سیپروهپتادین برای چاقی فقط برای بزرگسالان مناسب است و به هیچ عنوان نباید به صورت خودسرانه، این قرص را به کودکان داد. البته همین بزرگسالان هم برای رسیدن به نتیجه مناسب، باید دقت زیادی موقع مصرف قرص داشته باشند و به هیچ عنوان زیاده روی نکنند؛ زیرا عوارض آن می تواند باعث بروز مشکلات خیلی بیشتری برای بدن آنها شود. اگر به دنبال یک روش مطمئن برای افزایش اشتها و چاقی می گردید، می توانید تحت نظر پزشک، مصرف قرص چاق کننده سیپروهپتادین را آغاز کنید.