تغذیهتناسب اندام

خواص رژیم انگور برای بدن و برنامه غذایی رایگان آن

انگور، میوه‌ای با قدمت دیرینه که سابقه کشت آن به پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد. میوه‌ای شیرین و سرشار از آنتی‌اکسیدان که به دلیل داشتن کالری کم، یک میان‌وعده مناسب برای دوران کاهش وزن و لاغری است. انگور حاوی ویتامین‌ها و مواد ضروری فراوانی برای بهبود سلامت بدن بوده و به همین دلیل پزشکان مصرف آن را برای محافظت از سلامت قلب، کاهش التهاب بدن و همچنین سلامت پوست توصیه می‌کنند. در این میان خوردن این میوه برای کاهش وزن و لاغری هم توصیه شده و به همین دلیل رژیمی به نام رژیم انگور طراحی شده که تمرکز آن بر افزایش مصرف انگور برای مدتی کوتاه خواهدبود. برنامه‌ای که نتیجه‌ی آن کاهش وزنی سریع در زمانی کوتاه است. برای آشنایی با رژیم انگور برای لاغری ، مزایا و عوارض احتمالی آن با لنداسپا همراه شوید.

خواص انگور برای لاغری و سلامت بدن

خواص انگور برای لاغری و سلامت بدن

انگور یکی از بهترین میوه‌ها برای ارتقای سطح سلامت بدن است. هر ۱۰۰ گرم انگور در حدود ۷۰ کالری انرژی دارد. میوه‌ای حاوی فیبر، ویتامین C، A، K، آنتی‌اکسیدان و ترکیبات پلی‌فنول که به خوبی می‌تواند از سلامت سلول‌های بدن محافظت کند.

رژیم غذایی 15 روزه برای دیابتی ها به همراه برنامه رایگان!

سایر خواص انگور عبارتند از:

محافظت از سلامت قلب

از مهم‌ترین فواید انگور، محافظت از قلب و عروق است. انگور حاوی پتاسیم بوده که باعث شل شدن عرو‌ق، تقویت سلول‌های خونی، کاهش فشار خون و جلوگیری از تنگی شریان‌ها و سیاهرگ می‌شود. انگور میوه‌ای فاقد چربی بوده و سدیم ناچیزی دارد، از سوی دیگر با استرس اکسیداتیو و التهاب مقابله می‌کند. ترکیبات موجود در این میوه باعث کاهش جذب کلسترول می‌شود. مطالعاتی نشان داده انگور قرمز اثربخشی بهتری در کاهش کلسترول بد (LDL) دارد.

سرشار از انتی‌اکسیدان

بدن با دریافت آنتی‌اکسیدان می‌تواند از خود در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کند. استرس اکسیداتیو یکی از دلایل مهم ابتلا به بیماری‌هایی مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی است. این میوه سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی بوده که بیشترین میزان این ترکیبات در پوست و دانه انگور یافت می‌شود. انگورهای رنگی حاوی ترکیبات آنتوسیانین بیشتری هستند که می‌تواند باعث پیش‌گیری از ابتلا به بیماری‌های مغزی و قلبی شود. از دیگر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مهمی که در انگور یافت می‌شود، رسوراترول و کوئرستین بوده که از بدن در مقابل بیماری‌های قلبی، افزایش قندخون و سرطان محافظت می‌کند.

خواص قرص آناهیل برای لاغری و کاربردهای آن را بشناسید!

مبارزه با چاقی

ترکیبات آنتوسیانین موجود در انگور می‌تواند برای بدن اثرات ضدچاقی به همراه داشته‌باشد. مطالعات حیوانی در این مورد نشان داده آنتوسیانین مانع از افزایش وزن و ابتلا به کبد چرب شده‌است. همچنین ترکیبات پلی‌فنول پروانتوسیانیدین موجود در هسته انگور باعث افزایش ترشح هورمون سیری GLP-1 و در نتیجه کاهش اشتها می‌شود.

میان‌وعده کم‌کالری برای دوران کاهش وزن

میان‌وعده کم‌کالری برای دوران کاهش وزن

کالری کم و شاخص گلیسمی پایین انگور آن را به یک میان‌وعده مغذی و مناسب برای سرکوب میل به شیرینی‌جات تبدیل کرده‌است. یک فنجان انگور تقریبا ۷۰ تا ۱۰۰ کالری انرژی داشته که بیش از ۸۰ درصد آن را آب تشکیل می‌دهد. می‌توانید انگور را به روش‌های زیر به عنوان میان‌وعده مصرف کنید:

  • برای تهیه یک اسموتی مغذی و کامل، انگور، اسفناج، موز، خیار، کلم‌پیچ، نعنا و مقداری آب را ترکیب کنید.
  • به همراه ماست کم‌چرب، آجیل و مقداری عسل به عنوان صبحانه یا میان‌وعده میل کنید.
  • انگور یخ‌زده، افزودن انگور به سالاد و یا مخلوطی از سیب، توت‌فرنگی به همراه مقداری شکلات تلخ از دیگر میان‌وعده‌های کم‌کالری و مناسب برای لاغری است.

با بهترین زمان خوردن هندوانه برای لاغری آشنا شوید!

بهبود سلامت مغز

بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف انگور ممکن است باعث محافظت از سلامت مغز شود. تحقیقاتی که بر روی تعدادی افراد مسن مبتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر خفیف انجام شده نشان داد مصرف روزانه انگور باعث حفظ عملکرد متابولیک موثر در بخش‌هایی از مغز شده که در پیش‌گیری از ابتلا به آلزایمر موثر هستند. این میوه حاوی ترکیبات فلاونول بوده که می‌تواند باعث کاهش ابتلا به زوال عقل شود. همچنین رسوراترول موجود در انگور می‌تواند باعث کاهش التهاب مغز و حذف پپتید آمیلوئید بتا و در نتیجه کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر شود.

محافظت از سلامت استخوان‌ها

انگور سرشار از ویتامین C، B، پتاسیم و منگنز بوده که باعث محافظت از سلامت استخوان‌ها در مقابل ابتلا به پوکی استخوان می‌شوند. همچنین رسوراترول موجود در این میوه باعث بهبود تراکم استخوانی، جذب کلسیم در بدن و همچنین کاهش خطر شکستگی‌های استخوانی و لگن می‌شود.

آیا پیروی از رژیم میوه روش درستی برای لاغری است؟

تقویت سیستم ایمنی

ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و پلی‌فنول‌های موجود در انگور و همچنین ویتامین C اثرات چشم‌گیری بر تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد سلول‌های بدن دارد. ترکیباتی مانند رسوراترول موجود در انگور دارای خواص ضدمیکروبی بوده که از رشد باکتری‌های مضر و قارچ در بدن جلوگیری نموده و مانع از ابتلا به مسمومیت‌های غذایی می‌شوند.

رژیم انگور چگونه است؟

رژیم انگور چگونه است؟

انگور میوه‌ای سرشار از ویتامین‌ها و مواد ضروری برای سلامتی بوده که بر روی پیش‌گیری از چاقی هم موثر است. از این رو یک برنامه غذایی سه روزه طراحی شده که به آن رژیم انگور برای لاغری و پاک‌سازی بدن گفته می‌شد. این برنامه در طی سه روز اجرا شده و تمرکز آن بر مصرف روزانه‌ی انگور در مقدار زیاد است. برنامه‌ای ساده که به شرح زیر است:

  • روز اول: یک لیوان آب انگور طبیعی، ۱.۹ کیلوگرم انگور، سه فنجان چای سبز
  • روز دوم: یک لیوان آب انگور طبیعی، ۱.۳ کیلوگرم انگور، سه فنجان چای سبز
  • روز سوم: یک لیوان آب انگور طبیعی، ۱.۳ کیلوگرم انگور، دو فنجان چای سبز

رژیم سیب زمینی و ماست : راز لاغری سریع و آسان

همانطور که مشاهده می‌کنید، رژیم انگور برای لاغری یک برنامه غذایی محدود بوده که ممکن است در عین سادگی تحمل آن کمی دشوار باشد. به همین دلیل توصیه می‌شود از چند روز پیش از اجرا به منظور بهبود سازگاری بدن، میزان کربوهیدرات مصرفی را کاهش دهید. در طی این سه روز هم انگور را در چندین وعده میل کنید تا بدن بتواند با این سبک غذایی به آرامی سازگاری پیدا کند.

با رژیم انگور چند کیلو کم می‌کنید؟

با رژیم انگور چند کیلو کم می‌کنید؟

رژیم انگور یک برنامه غذایی سه روزه است. به همین دلیل نباید انتظار کاهش وزن زیادی در پایان این سه روز را داشت. اما با اصلاح سبک غذایی در طولانی‌مدت، کاهش مصرف کربوهیدرات، افزودن انگور به وعده‌های غذایی و همچنین افزایش فعالیت بدنی می‌توانید در ۳ تا ۴ هفته شاهد کاهش وزنی در حدود ۲ تا ۳ کیلوگرم به ویژه در هفته‌های ابتدایی باشید.

فواید رژیم انگور

از جمله مهم‌ترین خواص رژیم انگور می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش التهاب بدن
  • کاهش وزن
  • بهبود عملکرد سیستم گوارش
  • پیش‌گیری از یبوست
  • بهبود خلق‌وخو
  • محافظت از قلب
  • بهبود سوءهاضمه

رژیم انگور برای چه کسانی نامناسب است؟

تاکنون عوارض قابل توجهی از مصرف انگور گزارش نشده است. با این حال افرادی که داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند، باید پیش از پیروی از رژیم انگور با پزشک خود مشورت کنند. زیرا این میوه سرشار از ویتامین K بوده و ممکن است مانع از اثربخشی مطلوب داروهای رقیق‌کننده خون شود.

رژیم انگور برای دیابتی ها

رژیم انگور برای دیابتی ها

انگور حاوی ترکیبات ضددیابت بوده و به همین دلیل مصرف منظم آن با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک می‌تواند مانع از ابتلا به دیابت شود. ترکیبات رسوراترول موجود در پوست انگور باعث افزایش حساسیت به انسولین، کنترل سطح گلوکز خون و در نتیجه کاهش سطح قندخون می‌شود. اما مقدار انگور مصرفی توصیه‌شده برای بیماران دیابتی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم در روز است. بنابراین پیروی از رژیم انگور به بیماران مبتلا به دیابت توصیه نمی‌شود؛ چراکه میزان انگور این رژیم بیش از مقدار توصیه‌شده برای دیابتی‌ها است.

عوارض رژیم انگور

از جمله عوارض رژیم انگور که ممکن است در روز اول مشاهده شود، نشانه‌هایی مانند بی‌حالی، کاهش سطح انرژی بدن، اختلال در گوارش، افزایش اشتها، ولع شدید، اسهال، استفراغ و بی‌حوصلگی خواهدبود. زیرا بدن به این سبک از تغذیه عادت نداشته و در حال سازگاری با برنامه غذایی جدید است. اما معمولا در ادامه این علائم از بین می‌رود. با این‌حال رژیم‌های غذایی که با محدودیت شدید همراه بوده، در درازمدت منجر به محرومیت بدن از دریافت ویتامین‌ها و موادمعدنی ضروری برای عمکلرد صحیح سیستم‌های بدن می‌شود. بنابراین چنین رژیم‌هایی باید به صورت موقت انجام شود.

سخن پایانی

انگور میوه‌ای خوش‌طعم و مغذی بوده که حاوی فیبر، ویتامین‌های C، K، A و سرشار از آنتی‌اکسیدان است. این میوه نقش مهمی در سلامت مغز، محافظت از قلب، حفظ سلامت چشم، پیش‌گیری از انواع سرطان‌ها و بهبود سلامت پوست دارد. رژیم انگور یک نمونه از رژیم‌هایی است که گفته می‌شود باعث پاک‌سازی بدن و کاهش وزن خواهدشد. این میوه به دلیل داشتن کالری کم، یک میان‌وعده مناسب و مغذی برای دوران کاهش وزن بوده که مصرف آن در بسیاری از رژیم‌های لاغری توصیه می‌شود.

برای ثبت امتیاز روی ستاره ها کلیک کنید

فائزه عسگری

داشتن یک برنامه غذایی و رژیم سالم می تونه کیفیت زندگیت رو به شدت بالا بره. من برای همین اینجام تا کمکت کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا