آگهی

از سیر تا پیاز علت افتادگی سینه و روش‌های درمان آن (100% کاربردی)

موارد خاصی وجود دارد که خانم‌ها با افزایش سن تجربه می‌کند، یکی از آنها افتادگی سینه‌ می‌باشد. این تغییر کاملاً طبیعی است و اگر خانم‌ها خواهان افتادگی سینه هایشان نباشند و بخواهند راه‌هایی برای پیشگیری یا بهبود آنها بیابند، کاملاً قابل درک است.

در این مقاله دلیل این اتفاق را توضیح می‌دهیم، علل آن، راه های درمان افتادگی سینه ها، پیشگیری از شل شدگی سینه و همچنین به چند درمان پزشکی و خانگی طبیعی برای شل شدگی سینه اشاره می‌کنیم.

افتادگی سینه کاملا طبیعی است

خانم‌ها نباید از افتادگی سینه خجالت بکشند. سینه‌های هر زنی متفاوت است، سینه‌ها در شکل‌ها و اندازه‌های متفاوتی هستند و در طول زمان تغییر می‌کنند. تغییر در سینه خانم‌ها چیز خطرناکی نیست و جای نگرانی نیست اما ممکن است اعتماد به نفس و کیفیت زندگی آنها را تحت تأثیر قرار دهد.

عوامل متعددی ممکن است منجر به شل شدگی سینه‌ها شده باشد، مانند سن، بارداری، وزن و غیره. یک فرد در اوایل دهه 20 یا 30 سالگی ممکن است دچار شل شدگی سینه‌ها شود و برخی ممکن است در دهه 40 یا 50 زندگی خود آن را تجربه کنند.

شل شدگی سینه به پتوز سینه نیز معروف است که زمانی رخ می‌دهد که رباط‌های کوپر در سینه‌ها که سینه شما را بلند، شکل می‌دهند و حمایت می‌کنند، کشیده می‌شوند و ساختار خود را از دست می‌دهند و باعث افتادگی سینه می‌شوند. افتادگی سینه ها ممکن است به دلیل از دست‌دادن خاصیت ارتجاعی پوست باشد.

در ادامه علل و روش‌های درمانی پزشکی شل شدگی سینه را به طور کامل شرح می‌دهیم. توجه داشته باشید که برای انتخاب روش‌های درمانی پزشکی، بهتر است در رابطه با بهترين جراح سينه در تهران بررسی‌های لازم را انجام دهید تا با انتخاب و مشورت با جراحی متخصص و مجرب، به نتیجه مطلوبتان برسید.

علت افتادگي سينه زنان

در زیر به برخی از رایج‌ترین علت افتادگي سينه زنان اشاره شده است:

֎  سن:

شل شدگی سینه‌ها بخشی طبیعی از روند پیری است، برخی در اوایل جوانی دچار افتادگی سینه ها می‌شوند و برخی زمانی که به 40 یا 50 سالگی می‌رسند آن را تجربه می‌کنند.

اما شل شدگی سینه در میان زنانی که به یائسگی رسیده‌اند، رایج است، زیرا تغییرات هورمونی متعددی وجود دارد که می‌تواند بر ساختار، اندازه، شکل و حجم بافت سینه تأثیر بگذارد.

֎  وزن:

حتماً دیده‌ایم که افراد با وزن بالاتر سینه‌های بزرگ‌تری نسبت به افراد با وزن کمتر یا ثابت دارند. اضافه وزن می‌تواند منجر به افتادگی سینه ها، نه‌تنها در زنان، بلکه در مردان نیز شود. هرچه وزن افزایش یابد، از آنجا که بافت سینه از چربی تشکیل شده است، وزن سینه نیز افزایش یافته و سنگین تر می‌شود. این سنگینی با گذشت زمان و کاهش قوای پوست، موجب به شل شدن سینه می‌گردد.

֎  عدم استفاده از سوتین ورزشی

گاهی اوقات خانم‌ها بدون پوشیدن سوتین مناسب برای حمایت از سینه‌ها ورزش می‌کنند که باعث افتادگی و ناراحتی آن‌ها می‌شود. اگر سینه‌های شما سنگین باشد و از سوتین مناسب استفاده نکنید، می‌تواند منجر به کشیدگی بافت‌ها و شل شدگی سینه شما شود.

֎  بارداری:

وقتی خانمی باردار است و هورمون‌های او شروع به تغییر می‌کنند، یعنی بافت‌های سینه و غدد شروع به تولید و پر شدن از شیر مادر می‌کنند و تمام این شیر می‌تواند باعث سنگینی و افتادگی سینه ها شود.

֎  سیگار کشیدن:

برخی از محققان این موضوع را مرتبط می‌دانند که ممکن است سابقه سیگار کشیدن در شل شدگی سینه‌ها وجود داشته باشد، در حالی که مطالعات دیگر با این نتیجه‌گیری مخالفت می‌کنند. در نتیجه از دست دادن خاصیت ارتجاعی پوست ناشی از سیگار کشیدن، در افراد سیگاری احتمال شل شدگی سینه‌ها را افزایش می‌دهند.

علت افتادگي سينه زنان

درمان افتادگي سينه با جراحی و بدون جراحی

در این بخش به تشریح برخی از گزینه‌های درمان افتادگي سينه با جراحی و بدون جراحی می‌پردازیم:

֎  پروتز سینه:

بسته به میزان افتادگی سینه ، پزشک تعیین می‌کند که آیا درمان افتادگی با پروتز امکان‌پذیر است یا خیر. اگر شل شدگی سینه از نوع خفیف و متوسط باشد می‌توان با پروتز سینه‌این مشکل را برطرف کرد اما اگر شدت افتادگی از نوع شدید و درجه 3 باشد، پروتز در قسمت بالا سینه ثابت مانده و سینه مانند آبشار آویزان خواهد شد و در نتیجه این جراحی مناسب سینه‌های افتاده از نوع درجه 3 نمی‌باشد.

֎  لیفت سینه:

لیفت سینه که به آن ماستوپکسی نیز گفته می‌شود، درمانی است که در آن پزشکان بافت و پوست اضافی سینه را برای تغییر شکل و افزایش حمایت از سینه برمی‌دارند. لیفت سینه شکل و اندازه بافت سینه را تغییر نمی‌دهد، اما در واقع پوست اضافی را از بین می‌برد.

֎  لیزر:

در درمان افتادگي سينه با لیزر ، اشعه باعث تحریک کلاژن‌سازی در بدن می‌شود و کمک می‌کند بافت سینه در برابر افتادگی مقاومت کند. لیفت با لیزر، یک  درمان افتادگي سينه بدون جراحي و غیرتهاجمی است و در مدت یک ساعته درمان افتادگي سينه با لیزر ، ناحیه موردنظر به‌صورت موضعی بی حس می‌گردد.

در رابطه با عوارض و دوره بهبودی درمان افتادگي سينه بدون جراحي و با لیزر،شما می‌توانید با دکتر احمد علی رجب پور، فوق تخصص جراحی پلاستیک، مشورت کنید تا بهترین و مناسب ترین روش را به شما توصیه کند.

درمان افتادگي سينه با لیزر

جلوگیری از افتادگی سینه

راه کارهای خاصی وجود دارد که خانم‌ها می‌توانند برای جلوگیری از افتادگی سینه های خود از آن بهره ببرند:

⇐ وزنتان را در سطح سلامت نگه دارید:

هیچ‌کس از شما نمی‌خواهد که وزن کم کنید یا اضافه وزن داشته باشید. در عوض، حفظ وزن سالم می‌تواند برای شما مفید باشد، زیرا ممکن است به جلوگیری از افتادگی سینه کمک کند و سینه‌های شما را تا زمانی که امکان دارد، سفت و در فرم مناسب نگه دارد.

⇐ یک سوتین راحت و مناسب پیدا کنید:

برای زنان ورزشکار یا زنانی که به تمرینات ورزشی مانند دویدن می‌پردازند، کاهش تحرک بیش از حد سینه‌ها برای آنها ضروری است. ورزش بدون استفاده از سوتین ورزشی می‌تواند باعث کشیدگی و شل شدگی سینه‌ها شود.

⇐ از سیگار کشیدن خودداری کنید یا آن را ترک کنید:

اگرچه سیگار هیچ نظریه اثبات شده‌ای در مورد تأثیر آن بر افتادگی سینه ندارد، اما محققان هشدار داده‌اند که سیگار کشیدن ممکن است باعث شود بافت‌های سینه استحکام خود را از دست بدهند و همچنین با از بین بردن الاستین، پروتئینی که پوست را انعطاف‌پذیر نگه می‌دارد، روند پیری را تسریع می‌کند.

درمان های طبیعی و خانگی برای افتادگی سینه

در زیر درمان های وجود دارد که ممکن است برای همه مؤثر باشد یا نباشد و از نظر پزشکی اثبات نشده باشد و برای اهداف آگاهی ذکر شده است:

⇐ روغن زیتون:

مقداری روغن زیتون گرم بردارید و آن را بین کف دست خود بمالید و سینه‌های خود را در جهت رو به بالا ماساژ دهید.

⇐ پودر دانه شنبلیله:

پودر شنبلیله را در آب مخلوط کنید و پس از تشکیل خمیر غلیظ آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه روی سینه‌های خود بگذارید و با آب بشویید.

⇐ ماسک زرده و خیار:

از خیار و زرده تخم مرغ خمیری درست کنید و با حرکت رو به بالا روی سینه‌ها بمالید و بگذارید 30 دقیقه بماند و با آب سرد بشویید.

⇐ آلوئه‌ورا:

مقداری آلوئه‌ورا تازه بردارید، آن را له کرده و خمیر درست کنید. خمیر را با حرکت رو به بالا بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند و اجازه دهید ژل جذب پوست شود.

⇐ ماساژ سینه:

طبق آیورودا، ماساژ ملایم یا ماساژ بافت عمیق روی نقاط مارما سه دوشا (واتا، پیتا، کافا) را متعادل می‌کند. ماساژ می‌تواند به سفت‌تر و سالم‌تر شدن سینه‌های زنان کمک کند و تعادل هورمون‌ها را در بدن او حفظ کند، زیرا ناحیه سینه حاوی چندین نقطه کلیدی مارما است. ماساژ باید با احتیاط انجام شود، در درجه اول با انگشت شست، زیرا پروژکتور مرکزی قدرت پرانیک دست است. از بند انگشت، مچ دست یا کف دست می‌توان برای پوشاندن ناحیه وسیع‌تری استفاده کرد.

سینه‌های خود را با روغن زیتون، بادام، نارگیل، آرگان، آووکادو یا جوجوبا ماساژ دهید. برای تولید گرما، چند قطره از هر یک از این روغن‌ها را با هم ترکیب کرده و به هم بمالید. این روغن را با دست‌های نرم و با حرکات رو به بالا روی سینه‌ها بمالید و حداقل 15 دقیقه ماساژ دهید. این کار جریان خون را افزایش می‌دهد و به بازیابی سلول‌های آسیب دیده کمک می‌کند. این درمان باید حداقل چهار تا پنج بار در هفته اجرا شود.

رفع افتادگي سينه با ورزش

⇐ درمان افتادگي سينه با یخ:

این درمان ممکن است کمی آزاردهنده و سرد باشد، اما واقعاً مؤثر است. چند تکه یخ بردارید و آن‌ها را به‌صورت دایره‌ای دور سینه خود به مدت 1 تا 2 دقیقه ماساژ دهید. درمان افتادگي سينه با یخ به سفت شدن ماهیچه‌های ناحیه سینه و مبارزه با سلولیت کمک می‌کند.

⇐ دریافت تغذیه مناسب:

سفت شدن عضلات نیاز به مصرف پروتئین کافی دارد. برای تأمین سهمیه مواد مغذی ضروری خود از جمله مواد معدنی، ویتامین‌ها و کلسیم، سبزیجاتی مانند کلم، گوجه فرنگی، گل کلم، بروکلی و هویج مصرف کنید. عدس و لبنیات همگی باید بخشی از رژیم غذایی منظم شما باشند.

⇐ رفع افتادگي سينه با ورزش :

بافت سینه را نمی‌توان با ورزش سفت کرد زیرا فاقد عضله است. از سوی دیگر، بافت همبند فیبری و ماهیچه‌های زیر سینه‌ها ممکن است برای بهبود ظاهر کلی قفسه سینه، با ورزش سفت شوند. رفع افتادگي سينه با ورزش از طریق تمرینات مختلف قفسه سینه، مانند فشار دادن بازوها، فر کردن بازوها، و پرس نیمکت، برای افزایش قدرت و وضعیت عضلانی توصیه می‌شود.

⇐ یوگا:

یوگا می‌تواند به لیفت کردن سینه‌های افتاده کمک کند، مهم نیست دلیل آن چیست. در اینجا پنج آسانا یوگا وجود دارد که به شما کمک می‌کند سینه‌های خود را سفت کنید:

  • پوزیشن کبرا: این وضعیت که با نام بوجانگاسانا نیز شناخته می‌شود، سینه و ماهیچه‌های شکم را تقویت می‌کند و در عین حال وضعیت بدن را نیز بهبود می‌بخشد. علاوه بر این، با ادامه تمرین، متوجه خواهید شد که سینه‌های شما شروع به سفت شدن می‌کند.
  • ژست کمان: این ژست افزایش حجم مشخص، ستون فقرات را تقویت می‌کند و بافت سینه را سفت می‌کند.
  • حالت پلانک: ماهیچه‌های سینه‌ای در قفسه سینه را تقویت می‌کند، از افتادگی بافت سینه جلوگیری می‌کند و روی سایر بخش‌های بدن اثر می‌گذارد.
  • بریج پوز: که به عنوان پوز بانداسانا شناخته می‌شود، ماهیچه‌های قفسه سینه را تقویت می‌کند و در عین حال انعطاف‌پذیری و انعطاف بافت سینه را افزایش می‌دهد.
  • حالت شتر: هنگامی که می‌خواهید وضعیت خود را بهبود ببخشید و عضلات پشت و سینه خود را تقویت کنید، ژست شتر یوگا همان چیزی است که نیاز دارید.

درمان افتادگي سينه با جراحی

سخن پایانی

در این مقاله سعی داشتیم علت افتادگي سينه زنان را به شما عزیزان توضیح دهیم و روش‌های درمان افتادگي سينه با جراحی ، درمان افتادگي سينه بدون جراحي و همچنین روش‌های درمانی خانگی و راه کارهایی مفید برای پیشگیری از افتادگی سینه را معرفی کنیم.

برای جراحی افتادگی سینه ، توصیه می‌کنیم به جراحی متخصص و مجرب مراجعه کنید تا با کم‌ترین عوارض، به نتیجه دلخواه و مطلوب خود دست یابید. شما می‌توانید در این زمینه با دکتر رجب پور فوق تخصص جراحی پلاستیک مشورت نمائید.

3.6/5 - (107 امتیاز)

میلاد اعتمادی فر

همیشه دوست داشتم یه سایت تو زمینه سلامتی و ماساژ داشته باشم که مرجعی بشه برای ماساژورها و کسایی که دوست دارن ماساژ یاد بگیرند. که لند اسپا متولد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا