سلامت

9+ یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم در کودکان

بیماری های زیادی در سراسر جهان وجود دارند که یکی از مهمترین آنها، بیماری اوتیسم است. این بیماری نوعی اختلال است که بیشتر در بین پسران به وجود می آید تا دختران. راه های بسیار زیادی برای دانستن آن از همان کودکی است که می توان فهمید کودک شما به این بیماری مبتلا است یا نه؟ یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم وجود دارد که می توانید آن را با فرزندانتان انجام دهید. این بازی برای تشخیص اوتیسم کمی با دیگر بازی هایی که کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا نیستند، متفاوت است.

چند بازی برای تشخیص اوتیسم

برای درمان کودکان مبتلا به اوتیسم چند جلسه درمانی وجود دارند که باید بیشتر برای کودکان جنبه بازی و سرگرمی داشته باشد تا درمانی. بیشتر کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند، در سه سالگی و حتی قبل از آن، بیماریشان مشخص شده است؛ به همین دلیل می توانید برای بازی کودکان مبتلا به اوتیسم از بازی های مهدکودک ها کمک بگیرید. به این نکته توجه داشته باشید که بازی هایی که انتخاب می کنید، باید متناسب با علایق و سلیقه فرزندانتان باشند.

در این مقاله درباره نحوه تشخیص اوتیسم و علائم آن صحبت کرده ایم

1. پرتاب کردن و گرفتن

ساده ترین روشی که شما می توانید از طریق آن بفهمید که فرزندتان مبتلا به بیماری اوتیسم است یا نه، پرتاب کردن و گرفتن چیزی است. شما باید از فرزندتان بخواهید که در فاصله مشخصی بنشیند و شما توپی را برای او پرتاب کنید. همچنین می توانید سبدی را در فاصله مشخصی تا کودکتان قرار دهید و از او بخواهید که توپ را به داخل سبد پرتاب کند. این کار باعث می شود که فرزندتان بین دست و چشم خود هماهنگی ایجاد کند و اگر مبتلا به بیماری اوتیسم بود، این کار برای او مشکل است.

پرتاب کردن و گرفتن

2. بازی با کارت

این یک بازی ساده برای تشخص اوتیسم است. شما می توانید با تهیه تعدادی کارت که شکل میوه، حیوان و رنگ ها بر روی آن ها است، بازی برای تشخیص اوتیسم با فرزندانتان را انجام دهید. مراحل انجام این بازی، این طور است که شما می توانید تعدادی از کارت هایی که شکل میوه بر روی آن ها است را جلوی فرزندتان قرار دهید و از او بخواهید تا کارت میوه سیب را برای شما انتخاب کند و به شما بدهد. همین طور می توانید این بازی را با کارت های حیوانات و رنگ ها انجام دهید. با این بازی می توانید بفهمید که شناخت کودک شما تا چه اندازه است.

بازی با کارت

مقاله پیشنهادی:10 روش که به کاهش استرس شما کمک می‌کند

3. بازی با اسباب بازی

می توانید تعدادی اسباب بازی مانند عروسک، تلفن، وسایل خانه و همچنین لوازم آشپزخانه را برای کودکان خود تهیه کنید و از آن ها بخواهید که با اسباب بازی ها بازی کنند. اگر هیچ علاقه ای به بازی با آن ها نشان نداند، شما خودتان دست به کار شوید و با اسباب بازی ها، بازی کنید و از فرزندتان بخواهید که با شما همراه شوند. آیا کودک شما به صورت نمادین می توانید با شما بازی کند؟

بازی با اسباب بازی

4. بازی با نخ و مهره

می توانید با تهیه نخ و سوزن و تعدادی مهره، از کودک خود بخواهید که به همراه شما مهره ها را نخ کنند. اگر این کار برای آن ها دشوار بود، یعنی از تمرکز و توجه پایینی برخوردار هستند. این بازی باعث می شود تا شما تمرکز و توجه فرزندتان را ارزیابی کنید. مواردی که در قسمت های بالا گفته شد، نوعی از یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم هستند.

بهترین متخصص کودکان در مشهد را بشناسید!

بازی با نخ و مهره

5. پنهان و آشکارکردن چهره

این بازی نیاز به هیچ وسایلی ندارد. شما می توانید با گفتن هر کلمه کودکانه دست خود را بر روی چهره تان بگذارید و بعد بردارید، اگر کودک شما به این بازی واکنشی نشان نداد، به این دلیل است که کودک شما نشانه های بیماری اوتیسم را دارد. کودکان معمولی تقریبا به این بازی واکنش نشان می دهند؛ اما کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند، ممکن است واکنشی در برابر این بازی ها نداشته باشند.

6. اشاره کردن

می توانید با انجام این بازی بفهمید که فرزندتان به این بیماری مبتلا است یا نه؟ شما با اشاره کردن به یک اشیا دور از خودتان، منتظر بمانید و ببینید که فرزندتان هم همین کار را انجام می دهد یا نه؟ معمولا کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند، واکنش نشان دادن در برابر چنین چیز هایی برای آن ها دشوار است.

اشاره کردن

اگر احساس می کنید کودکتان حافظه کوتاه مدتی دارد مقاله تقویت حافظه کودکان دبستانی مخصوص شماست

7. انجام دستورات در بازی

کودکانی که به این بیماری مبتلا هستند، در برابر دستوراتی که شما به آن ها می دهید، واکنش درستی نشان نمی دهند. به عبارت دیگر، وقتی شما به آن ها دستور بدهید که به چشم خود دست بزنند، ممکن است چشم های خود را تشخیص ندهند و به جای آن به بینی خود اشاره کنند. این نشانه های مبتلا به بیماری اوتیسم است.

8. خانه سازی و حل پازل

کودکان مبتلا به بیماری اوتیسم، ممکن است در بازی هایی که باید تعدادی اشیا را طبق رنگ، شکل و یا اندازه دسته بندی کنند، مشکل داشته باشند که این نشانه های مبتلا به بیماری اوتیسم است. کودکان مبتلا به اوتیسم در برنامه ریزی، سازماندهی، حل مسائل و غیره مشکل دارند.

خانه سازی و حل پازل

9. بازی حافظه

یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم به نام بازی حافظه وجود دارد که این بازی برای کودکانی که به اوتیسم مبتلا هستند، بسیار کاربردی است که باعث تقویت و به خاطر سپردن بسیاری از مسائل در ذهن آن ها می شود. شما می توانید تعدادی کلمه یا شکل را به کودکان نشان دهید و از آن ها بخواهید که در مدت زمان مشخصی آن ها را برای شما بازگو کنند. این بازی باعث سریع فکرکردن فرزند شما می شود و می تواند اطلاعات بیشتری را در ذهن خود بسپارد.

10. بازی با موسیقی

این بازی ممکن است برای شما کمی هزینه داشته باشد، اما کودک شما می تواند با نواختن موسیقی به تمرکز و مهارت خود کمک بسیار زیادی کند. نواختن موسیقی باعث بهبود خلاقیت های کودک می شود، همچنین این کار باعث می شود تا کودک احساسات خود را به راحتی بیان کند و از بروز آن احساس بدی نداشته باشد. شما می توانید کودک خود را در گروه های مختلف ثبت نام کنید که این کار باعث بهترشدن ارتباط اجتماعی او می شود.

علائم اوتیسم در سه سالگی در هر کودک متفاوت هستند و ممکن است بعضی از کودکان این علائم را نداشته باشند

خانه سازی و حل پازل

نقش پدر و مادر در برابر کودکان اوتیسم

والدین و مربیان کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند، وظایف بیشتری نسبت به پدر مادر کودکان معمولی دارند. آن ها باید حواسشان به شناسایی بیماری آن ها، سرگرمی و درمانشان باشند. شما می توانید باتوجه به علایق و سلیقه هایی که کودکان دارند، یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم را با آن ها انجام دهید. برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم از خوابیدن و درازکشیدن لذت می برند و برخی هم از بازی کردن و فعالیت های فیزیکی؛ در نتیجه، شما اول باید علایق فرزندانتان را کشف کنید و بعد فکری برای درمان آن ها کنید.

نقش پدر و مادر در برابر کودکان اوتیسم

مقاله پیشنهادی: سندرم داون چیست و چه علائمی دارد؟

جمع بندی

کودکانی که به بیماری اوتیسم مبتلا هستند، نسبت به کودکان معمولی باید در تربیت و زندگی با آن ها دقت و توجه بیشتری داشته باشید. شما باید حواستان باشد که با کودکان مبتلا به اوتیسم چگونه برخورد کنید؛ چون طرز برخورد شما با آن ها بر روی آینده و زندگی فرزندتان تأثیر بسیار زیادی می گذارد. ما در این مقاله، اطلاعاتی درباره یک بازی ساده برای تشخیص اوتیسم در اختیار شمل قرار دادیم. شما با توجه به بازی هایی که گفته شد، می توانید بیماری کودک خود را هر چه سریع تر تشخیص دهید و فکری برای درمان او کنید.

4.6/5 - (51 امتیاز)

عارفه نجمی

اگر در زندگی شخصیت به مشکلی برخورد کردی، میتونم کمکت کنم و پاسخگوی سوالاتت باشم. نگران نباش!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا