فشار دادن مراکز بازتابی بدن برای تسکین درد(قسمت سوم)
ماساژ درمانی یرای تسکین درد
آزمایش مراکز حساس واکنشی بر روی شکم
با انگشت میانی و یا همهی انگشتان خود، محکم ولی آرام روی ناف و اطراف آن را فشار بدهید. برای دستیابی به نتیجه ی بهتر، می توانید روی قسمت پشت خود دراز بکشید. اگر شما یک لایه ی چربی در قسمت شکم خود دارید، در این صورت باید انگشتان خود را عمیقا روی لایه ی چربی فشار بدهید. اکنون، ضربان نبض را در این قسمت لمس کنید.
آیا تپش نبض را احساس می کنید؟ در این صورت، نشان می دهد که در این قسمت ناراحتی وجود دارد و نیازمند کمک است. چگونه می توانید به آن قسمت کمک کنید؟ روی این مرکز بازتابی فشار بدهید و تا 7 شماره نگه دارید. سپس از یک حرکت چرخشی استفاده کنید و انگشتان خود را روی قسمت تپنده ی نبض نگه دارید. اکنون به سوی دیگر مراکز بازتابی در قسمت شکم بروید. از همین روش آزمایش با انگشت استفاده می کنیم، هر مرکز بازتابی را برای تپش نبض لمس می کنیم
پیدا کردن نبض
در صورتی که نتوانید محل تپش نبض را پیدا کنید، می توانید خوشحال باشید و مطمئن شوید که این منطقه عاری از درد و ناراحتی است. اگر ضربان نبض را احساس کنید، متوجه می شوید که آن عضو خوب کار نمی کند یا دردی در آن قسمت وجود دارد.
به خاطر داشته باشید که برای تسکین کلیه ی مراکز بازتابی که با فشار کم دچار درد می شوند، باید آن نقطه را تا شماره ی 7 فشار دهید. چنان چه مجبور باشیدروی قسمت تپش نبض عمیقا فشار وارد کنید،لازم است با فشار شدیدتری آن نقطه را تحریک کنید. بسیاری از این مراکز بازتابی در هنگام فشار،دردناک هستند.
با فشار و ماساژ این نقاط دردناک، از این که با چه سرعتی محل درد آرام می شود،چون وقتی نبض دیگر احساس نمی شود و درد در زیر انگشتان شما تسکین می یابد، بدین معناست که مشکل و درد در عضو مشابه (قرینه) نیز آزاد شده است. شما در واقع، نیروهای شفا بخش طبیعی را برای تجدید فعالیت غدد آزاد می کنید.
توصیه میکنیم بلاگ درمان درد انگشتان دست در طب سنتی را بخوانید.
آزمایش ماساژ درمانی صبحگاهی
پیش از آن که از رختخواب برخیزید، آزمایش ماساژ درمانی را با فشار مراکز بازتابی در روی قسمت شکم و سینه شروع کنید. این عمل شما فقط آزمایشی برای یافتن درد نیست،بلکه اندام ها و غدد شما را تحریک کرده و از هزگونه گرفتگی در خطوط حیاتی بدن،پیشگیری می کند.(بدین معنا که بدن را از هرگونه تنشی رها می کند) وقتی درد با تماس نوک انگشت،متوقف می شود،در می یابید که تنش برطرف شده و احساس می کنید دردی هم که از قسمت دیگر بدن می آید،فروکش کرده است.
ماساژ دادن ناف
وقتی از رختخواب بیرون می آیید،احساس می کنید سرشار از انرژی و سلامت هستید و مدت هاست چنین احساسی نداشته اید.اکنون،فرض می کنیم که به پشت دراز کشیده اید.انگشت وسطی را در ناف خود قرار بدهید و تپش نبض را در آن قسمت احساس کنید.پس از اینکه برای مدت 7 شماره انگشت خود را در این وضعیت نگاه داشتید،اطراف ناف را با همه ی انگشتان خود جز به جز انگشت شست ماساژ بدهید.اکنون با کف دست،شروع به ماساژ دادن ناف در جهت حرکت ساعت کنید و به تدریج،دایره ی حرکت را به سمت خارج بدن بگسترید تا همه نواحی شکم را در بربگیرد.
این عمل را 3 بار انجام دهید و سپس آن را در جهت خلاف عقربه های ساعت تکرار کنید.در این حال،متوجه می شوید که چگونه انرژی دست شما،تمامی ناحیه شکم را تحریک میکند.به خاطر داشته باشید که وقتی درد از قسمت ناف،به سایر قسمت های بدن منتقل می شود،ماساژ دادن نه تنها فقط یک آزمایش نیست،بلکه نوعی معالجه برای قسمت های بیمار بدن است.
فن استفاده از تکه های یخ
وقتی روی مراکز بازتابی کار می کنیم و با درمان کامل روبرو نمی شئویم،می توانیم از روش تکه های یخ استفاده کنیم.از قسمت تیزی یک قطعه یخ و حرکت چرخشی آن بر روی مرکز بازتابی حساس می توانیم استفاده کنیم.برای مدت 3 ثانیه روی مرکز درد فشار می دهیم و سپس به مدت یک ثانیه،دست خود را روی آن نقطه قرار می دهیم.یکبار دیگر این عمل را با تکه ای یخ تکرار می کنیم.
مراکز بازتابی روی قفسه ی سینه
اکنون ماساژ را روی مراکز بازتابی قفسه سینه ادامه دهید. از آن جا که در ناحیه ی قفسه سینه،این نقاط بازتابی،روی استخوان و ماهیچه قرار گرفنه اند،ضرورتی ندارد که از روش فشار های عمیقی که در شکم به کار بردیم،استفاده کنیم.در بیشتر موارد،چندین بار ضربه زدن با انگشتان،نتایج بهتری در پی خواهد داشت.بسیاری از مردم،از غلتک های بازتابی به جای انگشتان خود استفاده می کنند،تا مراکز بازتابی حساس را بهتر بیابند.
افزایش انرژی الکتریکی
اکنون،قبل از اینکه از رختخواب بیرون بیایید،ناخن های خود را به یکدیگر بسائید تا باعث تقویت انرژی الکتریکی شما بشود.این عمل،تمام بدن شما را از امواج الکتریکی سرشار می کند و در تمام مدت روز در جسم شما باقی می ماند.
بیشتر بخوانید:
فشار دادن مراکز بازتابی بدن برای تسکین درد(قسمت اول)
فشار دادن مراکز بازتابی بدن برای تسکین درد(قسمت دوم)