مهمترین خواص بادام برای پوکی استخوان را بدانید و بشناسید!
بادام، یکی از مغزهای مقوی و بسیار خوشمزه ای به شمار می رود که برای درمان انواع بیماری ها مفید است. شاید تا کنون چیزهایی درباره خواص بادام برای پوکی استخوان شنیده باشید. پوکی استخوان، یکی از مشکلات رایجی شناخته می شود که ممکن است هر کسی به آن گرفتار شود.
بادام به دلیل خواصی که دارد، موجب جلوگیری از پوشکی استخوان می شود. نه تنها بادام، بلکه تمامی مغز ها به دلیل داشتن برخی خواص مانند کلسیم، برای جلوگیری از پوکی استخوان مناسب هستند. اگر می خواهید اطلاعات بیشتری درباره فواید بادام برای پوکی استخوان به دست بیاورید، تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید.
مهم ترین خواص بادام برای پوکی استخوان
بادام دارای مقدار زیادی کلسیم است که این ماده مفید، ارتباط مستقیمی با استخوان ها و میزان شکستگی آنها دارد. با بالا رفتن سن، احتمال پوکی استخوان نیز افزایش می یابد؛ به همین دلیل پزشکان می گویند که بانوان و آقایان بالاتر از 51 سال، باید بیشتر از بقیه کلسیم دریافت کنند.
خواص بادام درختی برای چاقی صورت و تاثیر آن بر زیبایی!
دریافت 1200 میلی گرم کلسیم برای زنان و 1000 میلی گرم بای آقایان بالای 51 سال الزامی است. یعنی اگر این افراد روزانه 100 گرم بادام هم بخورند، حدود 264 میلی گرم کلسیم که معادل 26 درصد مورد نیاز است را دریافت کرده اند. در این بخش، برخی از مهمترین مواد مغذی موجود در بادام که برای درمان و جلوگیری از پوکی استخوان مفید هستند را نام می بریم.
پروتئین
یکی دیگر از مواد موجود در بادام، پروتئین است که تأثیر مثبتی روی پوکی استخوان دارد. تحقیقات انجام شده نشان می دهند که افرادی که پوکی استخوان دارند یا استخوان بدنشان شکسته است، اید حتما میزان کافی پروتئین مصرف کنند تا روند بهبودی آنها سریع تر شود. همین طور می توان گفت که این ماده، برای محافظت از لگن هم بسیار مفید است و احتمال شکستگی آن را به حداقل می رساند.
منیزیم و پتاسیم
از دیگر مواد موجود در بادام، می توان به منیزیم و پتاسیم اشاره کرد. استفاده از هر 100 گرم بادام در روز، می تواند 75 درصد منیزیم و 15 درصد پتاسیم مورد نیاز بدن شما را تأمین کند. در رژیم ها معمولا از بادام زیاد استفاده می کنند؛ زیرا وجود این مواد در این ماده خوراکی فوق العاده، نه تنها برای پوکی استخوان، بلکه برای درمان بیماری های دیگر نیز مفید است.
رژیم غذایی قلیایی که به رژیم هایی می گویند که در آنها از منیزیم و پتاسیم استفاده می شود، می تواند موجب درمان پوکی استخوان و یا جلوگیری از آن شود. البته استفاده زیاد از بادام پیشنهاد نمی شود؛ زیرا هر چیزی به اندازه کافی، می تواند تأثیر خوبی روی بدن شما بگذارد و اگر از اندازه مورد نیاز خارج شود، به بدن آسیب می رساند.
شیر و بادام برای پوکی استخوان
بادام، طعم خوبی دارد و معمولا همه مزه آن را دوست دارند. یکی دیگر از روش هایی که می توانید از خواص بادام برای پوکی استخوان بهره مند شوید، مخلوط کردن آن با شیر است. شیر و بادام، یک نوشیدنی کم کالری و فوق العاده مفید است که موجب جلوگیری از پوکی استخوان می شوند. علاوه بر خواص بادام، شیر نیز دارای فواید زیادی برای پوکی استخوان است که با مصرف آن در مدت زمان کوتاهی، می توایند به بهبود پوکی استخوان خود کمک کنید.
شیر و بادام، مقدار زیادی فسفر، پروتئین و کلسیم را در خود جای داده اند که این مواد، تأثیر فوق العاده ای روی بدن شما می گذارند. تقویت قلب، کبد و مغز، از فوایدی هستند که با مصرف شیر و بادام، به بدن شما راه پیدا می کنند. همچنین با خوردن شیر و بادام، دندان ها و استخوان های سالم تری خواهید داشت. از دیگر فواید استفاده از شیر و بادام می توان به تأمین ویتامین های گروه B اشاره کرد. برای بانوانی که در حال گذراندن دوران یائسگی هستند، نوشیدن شیر و بادام مناسب است.
سایر خواص بادام
بادام علاوه بر این که منبع کلسیم، پروتئین و کلسیم است، مواد دیگری دارد که موجب درمان بیماری ها و تقویت سایر نقاط بدن شوند. برای مثال، بادام دارای چربی طبیعی است که این چربی های طبیعی، برای بدن مفید هستند. در واقع چربی موجود در بادام غیر اشباع است و نه تنها ضرری به بدن نمی رساند، بلکه برای آن مفید است.
آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها، یک عنصر عالی برای جلوگیری از سرطان و پیری هستند که می توان مقدار زیاد از آنها را در بادام یافت. بیشترین مقدار آنتی اکسیدان های بادام، در پوست قهوه ای آن هستند. پیشنهاد می شود که از بادام هایی استفاده کنید که پوست قهوه ایشان گرفته شده است.
ویتامین E
بادام به دلیل این که ویتامین E بسیاری دارد، در ساختار غشای سلولی بدن نقش مهمی را ایفا می کنند. با مصرف 28 گرم بادام در روز، حدود 48 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین E تأمین می شود. ویتامین E موجود در بادام، موجب جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، بیماری قلبی و آلزایمر می شود.
کنترل قند خون
آجیل ها مخصوصا بادام، چربی سالم، فیبر بالا، پروتئین و کربوهیدرات کمی دارند؛ به همین دلیل بیماران دیابتی می توانند از آنها استفاده کنند. منیزیم موجود در بادام نیز زیاد است که موجب کنترل قند خون می شود. بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت، با کمبود منیزیم مواجه هستند که با استفاده از بادام، می توان این کمبود را جبران کرد.
کاهش کلسترول خون
کلسترول های بد، یکی از عوامل بسیار خطرناک برای بیماران قلبی هستند. بادام می تواند در کاهش کسترول های بد نقش بسیار خوبی داشته باشد. بادام در عین این که کلسترول های مضر را از بین می برد، کلسترول های مفید و مورد نیاز بدن را تأمین می کند. از دیگر خواص بادام می توان به موراد زیر اشاره کرد:
- جلوگیری از اکیسداسیون مضر کلسترول های بد
- افزایش احساس سیری در طولانی مدت
- مناسب برای کاهش وزن
- تقویت سلامت مغز
- تقویت دستگاه ایمنی بدن
- مراقبت و نگهداری از پوست
- کاهش و کنترل التهاب
- مناسب برای دوران بارداری
- افزایش تولید النرژی
- جلوگیری از یبوست
- مراقبت از دندان ها
- مراقبت از مو
حرف آخر
در این مقاله از لنداسپا، انواع خواص بادام برای پوکی استخوان را دانستید. توجه داشته باشید که بیماری پوکی استخوان برای افرادی که تازه به میانسالی پا گذاشته اند، بسیار خطرناک در عین حال، رایج است و با گذشت زمان و بیشتر شدن سن، این بیماری عود پیدا می کند.
البته قبل از استفاده از بادام، مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید؛ زیرا در غیر این صورت می تواند مشکلات جدی برایتان ایجاد کند. اگر شما هم تاکنون برای درمان پوکی استخوان خود، از بادام استفاده کرده و نتیجه گرفته اید، می توانید تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.