زنجبیل که اساساً برای کمک به هضم مواد و ماده درمانی جهت عفونت شناخته میشود، یک افزودنی بسیار مفید برای برنامه کاهش وزن است. لاغری با زنجبیل برای کاهش چربی شکم و رسیدن به یک فرم بدنی ایدهآل به کار میرود. چربی شکم به دلایل بسیاری تجمع پیدا میکند، از جمله این دلایل میتوان به وعدههای اضافی، کاهش هورمون به خاطر افزایش سن، ورزش نکردن و استرس بسیار زیاد اشاره کرد. مصرف زنجبیل همه این مشکلات را به تنهایی حل میکند. قبل از مصرف هر مقداری از این ماده با پزشک خود مشورت کنید، چرا که به خاطر شرایط پزشکی خاص مصرف مقدار زیادی از آن برای شما مضر باشد. البته بدیهی است که خوردن زنجبیل بدون کاهش کالری مصرفی و یا ورزش کردن هیچ گاه اثربخش نخواهد بود.
هضم
زنجبیل به عنوان کمک کننده به فرایند هضم، اشتها را کاهش میدهد. این امر به خاطر اثرات تنظیم شکر خون و کلسترول آن است. در مقالات اشاره شده است که زنجبیل خام اثر تثبیت کننده روی شکر، کلسترول و سلول های چربی خون دارد. تکه های کوچکی از زنجبیل تازه که با یک فنجان آب دم شود و قبل از وعده مصرف شود باعث تسریع فرایند هضم میشود. مطالعات نشان میدهد که آب همراه با زنجبیل اثر آن را به شدت افزایش میدهد. در این مورد گفته شده است که فرایند هضم ده برابر بهتر صورت میگیرد.
لاغری با زنجبیل به وسیله کاهش کورتیزول
بر طبق مقالات تولید کورتیزول] را متوقف میکند. کورتیزول به عنوان یک هورمون استروئید لازم برای تنظیم انرژی و تحرک عمل می کند. اما استرس می تواند باعث شود تا سطح کورتیزول به شدت افزایش پیدا کند. چربی به سمت جایی از رگ ها می رود که مقدار خون بیش از حد بافت ها را تشویق به تولید مقدار اضافی از کورتیزول می کند. سطوح بالای کورتیزول باعث افزایش چربی شکم اضافی و افزایش وزن می شود.
انرژی
زنجبیل بین گروهی از گیاهان و ادویه ها قرار دارد که نقش محرک ها را دارند. این ماده اثری شبیه به کافئین دارد. بیش از چهار گرم، یعنی دو قاشق چایخوری، زنجبیل در روز مصرف نکنید. درست است که لاغری با زنجبیل به شدت تاثیر گذار است اما حتی زنان باردار نباید بیش از یک گرم زنجبیل در روز مصرف کنند. افزایش انرژی تمرین و ورزش کردن را تسهیل می کند و توان بیشتری به شما می بخشد، که این کار به سوزاندن کالری بدن شما و کاهش چربی کمک می کند.
چای زنجبیل-لیمو-عسل
وعده غذایی خود در روز را با یک یا دو فنجان چای زنجبیل-لیمو-عسل شروع کنید. چهار فنجان آب را حرارت دهید. یک تکه تازه و خرده شده زنجبیل را در ظرف ریخته و تا جوش آمدن آن صبر کنید. آن را از روی حرارت برداشته و مقداری آب لیمو و یک قاشق پر عسل طبیعی به آن اضافه کنید. حداقل دو فنجان از این معجون را در طول روز بنوشید تا اثرات مثبت زنجبیل را در تنظیم متابولیسم، تحریک هضم، کاهش کورتیزول و تولید و افزایش انرژی مشاهده کنید.