سلامتیماساژ درمانی

رژیم ،ویتامین ها و ماساژ درمانی

رژیم ، ویتامین ها و ماساژ درمانی

رژیم و توصیه های برای مصرف مواد سالم و مقوی : وقتی برای نخستین بار با روش ماساژ درمانی آشنا شدم،به من گفته شده که روش دیگری را توصیه نکنم.چون باعث سردرگمی افراد می‌شود و اعتباری هم به این روش نمی دهد

.دکتر گایلرد هازر متخصص مشهور تغذیه،به ما می‌گوید که سالها پیش در جوانی،در بیمارستان در شیکاگو در حال احتضار بود.هازر به بیماری سل استخوان ران دچار بود و هیچ درمانی به او کمک نمیکرد.در نهایت،پزشکان از والدین او خواستند که بیمار را به خانه ببرند.در آنجا پیرمردی به ملاقات او آمد و مصرف غذاهای خام را به او توصیه کرد و گفت که غذاهای خام می توانند بدن را زنده و شاداب کنند.پیرمرد گرچه در مورد ویتامین ها،پروتئین‌ها،مواد معدنی و سایر مواد مغذی چیزی نمی‌دانست؛اما دیدگاه او به هازر کمک کرده و در نتیجه،به خوردن غذای تازه و خام(سبزی و میوه خام)روی آورد و از مرگ نجات یافت.من باور دارم که دکتر هازر حتی در نود سالگی نیز از سلامتی خوبی برخوردار است.

مخمر آبجو:غذای شگفت

دکتر هاوزر،مخمر آبجو را پیشنهاد می‌کند که حاوی ۱۷ ویتامین مختلف شامل ویتامین های گروه ب،۱۶ نوع اسید آمینه و ۱۴ نوع مواد معدنی(از جمله مواد معدنی”trace” )است که همگی از نظر غذایی بسیار مهم هستند. همچنین،حاوی ۳۶ درصد پروتئین(استیک از راسته گوساله احتمالا شامل ۲۳ درصد پروتئین است).استیک شامل ۲۲ درصد چربی است؛در حالی که مخمر آبجو فقط یک درصد چربی دارد.ما در مورد قاشق سوپخوری که برابر ۸ گرم معادل فقط ۲۲ کالری است صحبت می کنیم.

اکنون چندین نوع مخمر آبجو در فروشگاه‌های مواد غذایی یافت می شود.این مخمرها با نوع خمیر ترشی که در پخت نان استفاده می‌شود،فرق دارد.هرگز از خمیر مایه تازه که برای پختن کیک به کار می رود،استفاده نکنید.

ارزش شیره چغندر یا ملاس سیاه

غذای دلخواه دیگر من که دکتر هازر پیشنهاد کرده،سیاه شیره یا شیره چغندر عاری از گوگرد است.خواص شفادهنده فوق العاده ای در این نوع شیره وجود دارد که نه تنها به عنوان یک غذا،بلکه همچنین برای درمان بریدگی و خراش ها کاربرد دارد.

سیاه شیره،سرشار از آهن و ویتامین ب است.این شیره را فقط از فروشگاه های مطمئن مواد غذایی خریداری کنید.بسیاری از افراد،مزه سیاه شیره را دوست ندارند و من نیز یکی از آنها هستم.

چون از ارزش غذایی فوق العاده زیاد این شیره آگاه هستم،با هر روش ممکن کوشیده ام آن را خوشمزه کنم و سرانجام روش لازم را یافتم.

با مصرف مقدار کمی سیاه شیره در شیر داغ یا سرد و یا آب،طعم آن بهتر شد.سیاه شیره به ویژه برای کودکان و افراد مسن در هنگام خواب شب به جای نوشیدن شیرکاکائو بسیار مفید است.شما می‌توانید برای غنی کردن این نوشیدنی از کلسیم، به آن پودر شیر اضافه کنید.من همچنین از سیاه شیره به عنوان ماده ای برای تنقیه در مواردی که مشکل روده بزرگ وجود دارد نیز استفاده کرده ام.این ماده،خواص شفادهنده عجیب و فوق العاده نادری دارد و از آن می‌توان به صورت داخلی یا خارجی از جمله برای درمان زخم های دهان و درد دندان استفاده کرد.

بسیاری از اوقات که بیش از حد کار کرده ام و شدیدا احساس خستگی می‌کنم و وقت استفاده از ماساژ را ندارم،یک لیوان سیاه شیره و شیر به من انرژی فوری می بخشد.

شیره چغندر

جوانه گندم،یک غذای فوق العاده

گفته می‌شود جوانه گندم ارزش غذایی زیادی دارد و منبع عمده ویتامین های ب۱ و ب۲ ،ب۶ و نیاسین است.مصرف روزانه یک نصفه فنجان،میزان لازم و مجاز این ویتامین را در اختیار بدن می گذارد. اگر جوانه گندم تازه را روی غلات یا حبوبات سرد و یا گرم بریزیم لذیذ و خوشمزه می‌شود. همچنین به عنوان چاشنی به ماده اولیه هر شیرینی مثل بیسکویت ها،نان،کیک ها و غیره اضافه میشود و به سالاد ها و میوه های تازه نیز طعم خاصی می بخشد.

جوانه گندم،سرشار از ویتامین E است که به بسیاری از مشکلات قلبی کمک می‌کند.همراه با  ماساژ درمانی، مصرف جوانه گندم،جوانی و عمر طولانی و سالم را به شما عرضه می‌کند. جوانه گندم را به صورت خام مصرف کنید.

اعجاز ماست

می‌گویند ماست را ابتدا بلغاری ها و بومیان سایر کشورها مصرف کردند و طولی نکشید که این غذا به خاطر تاثیر آن بر سلامت،طول عمر،و نیرومندی انسان،طی سال‌های بسیار اعتبار خاصی یافت.

ماست به آسانی  جذب می شود.حاوی پروتئین با کیفیت بالاست و دارای ذخایر سرشار کلسیم و ریبوفلاوین(ویتامین ب۲) در رژیم غذایی است.

مصرف آن پیش از خواب توصیه می‌شود. یک فنجان ماست همراه با پودر شیر بی چربی(حاوی ۷ درصد کالری،۱۷ درصد پروتئین، ۵۰ درصد کلسیم و ۳۰ درصد ویتامین ب۲)روزانه مورد نیاز است.

طبق اطلاعات به دست آمده از آزمایش های کلینیکی،کودکانی که باماست تغذیه شده اند از جثه بزرگتری نسبت به کودکانی که در رژیم غذایی شان نبوده است،برخوردارند.

اهمیت روغن مایع در ذخیره انرژی و داشتن دور کمر باریک تر

امروزه مصرف چربی پذیرفتنی به نظر نمی آید.با این حال، چربی ماده ای است که همه ما به آن نیازمندیم.چربی منبع ذخیره انرژی است و به عنوان یک عایق حرارتی در زیر پوست قرار دارد.دکتر هازر می‌گوید:غذاهای حاوی چربی “انرژی ماندگارتری” دارند؛زیرا چربی به کندی هضم و جذب می‌شوند. چربی‌ها یا روغن های گیاهی مایع را باید به جای روغن جامد به کار برد.روغن های مایع را از فروشگاه های مطمئن خریداری کنید که از تازگی آن مطمئن باشید و همیشه پس از مصرف،آن را در یخچال نگهداری کنید.در روز حداقل یک قاشق سوپخوری مصرف کنید.

پودر شیر،یک غذای فوق العاده کامل است

شیر کم چرب،عاری از چربی حیوانی است و خواص بسیاری دارد که آن را در گروه غذاهای کامل قرار می دهد.شیر،دارای پروتئین با کیفیت حیاتی بالاست؛سرشار از کلسیم و ریبوفلاوین است(ویتامین ب۲)و عوامل حیاتی مغذی آن،به راحتی در بدن هضم میشوند.اگر پودر شیر مصرف می‌کنید،آن را در ظرف در بسته در تاریکی نگه دارید تا مواد ریبوفلاوین(ویتامین ب۲) خود را از دست ندهد.

بنا به پیشنهاد”دکتر هازر” می توانید پودر شیر را برای مقوی کردن شیر عادی به آن  بیفزایید و یا هنگام پخت و پز برای دریافت کلسیم بیشتر از آن استفاده کنید.

لسیتین،یک غذای معجزه آسا

ما بدون لسیتین نمی توانیم زندگی کنیم.لسیتین،ترکیبی از پروتئین و کلسترول(چربی) است و ماده ای را می سازد که جنبه حیاتی دارد.این ماده از اجزای اصلی سلول است و فقدان آن به هر دلیل،باعث بیرون ریختن محتویات سلول و نابودی آن می‌شود و در نهایت،به ضعف و نابودی بدن می انجامد.

لسیتین،همچنین میه لین را می سازد :یک پروتئین چرب که به صورت غلافی روی اعصاب اصلی بدن،از جمله طناب نخاعی را می پوشاند.

لسیتین،سرعت انعقاد خون را تنظیم می کند. در پیشگیری از بروز سکته و لخته شدن خون در عروق نقش مهمی دارد و همچنین،در درمان زخم ها،آسم و دیگر آلرژی ها و نیز پوسیدگی دندان، جوش و دیگر اختلالات پوستی موثر است.

(لسیتین یکی از اجزای سازنده دندان است.)

خطر لسیتین

دکتر تاپل معتقد است که مصرف لسیتین،بدون ضد سم(آنتی توکسین)آن، یعنی ویتامین E می‌تواند خطرناک باشد. به نظر می رسد که این ویتامین مهم ضروری،ممکن است در بدن ما فاسد شود.دکتر ناپل می گوید،لسیتین فاسد می تواند برای ساختار و کارکرد سلول ها زیان بخش باشد.بنابراین،مصرف ویتامین E و بیوفلاونوئید(که در سیر یافت می شود)،لازم و ضروری است.

ما از افرادی که در سنین مختلف از فراموشی رنج می‌بردند،آزمایش‌هایی به عمل آوردیم.از جمله اینکه با تجویز ۳۰ گرم لسیتین،حدود ۲۵ درصد از آنها حافظه‌شان بهبود یافت.این آزمون در مورد خودم نیز به تقویت نیروی ذهنیم انجامید.کلسیم نیز(به عنوان یک ماده مغذی استخوان)برای تعدیل فسفر اضافی ناشی از لسیتین باید مصرف شود.

اهمیت ویتامین A

ویتامین آ از جمله ویتامین هایی است که به آسانی می توان از طریق رژیم غذایی به دست آورد.این ویتامین،هنگام پختن یا ذخیره کردن خاصیت خود را از دست نمی دهد.

متخصصان تغذیه بر این عقیده اند که بیشتر افراد،با کمبود این ویتامین مواجهند.کمبود ویتامین آ باعث شب کوری،بیماری های پوستی و غیره میشود.با این حال،همه این نشانه ها به سرعت،با مصرف کافی ویتامین آ که   به رژیم غذایی افزوده می شود،برطرف می گردند.اما در مواردی، جذب ویتامین آ با اختلال به روز می‌شود در نتیجه باید میزان مصرف این ویتامین افزود.برای آنکه مطمئن شوید که به اندازه کافی ویتامین A و D  به بدن شما می رسد،باید روزانه مقداری روغن ماهی مصرف کنید.روغن ماهی هالی بوت صدها بار بیشتر از روغن ماهی معمولی ویتامین آ دارد.من هر روز صبح،یک قاشق چایخوری روغن ماهی به فرزندانم می دهم.

ویتامین a

ویتامین آ و درمان خشکی پوست

دکتر الکساندر می‌نویسد که خشکی پوست نمایانگر وجود مشکلی در بدن است و در نتیجه،به ما هشدار می‌دهد که در این حال،پوست بدن نیاز به کمک دارد.در واقع،پوست مانند آینه ای است که وضعیت بدن را منعکس می کند.

وقتی سلامت بدن با مشکل روبرو میشود،پوست اولین عضوی است که واکنش نشان می دهد.

بسیاری از افرادی که از روش ماساژ درمانی استفاده می کنند مدعی هستند،تمامی علائم و نشانه های مربوط به خشکی پوست،پس از ماساژ دادن و فشار وارد آوردن روی مراکز واکنشی معین،ناپدید می شوند.خشکی پوست،نمایانگر آن است که مشکلی در بدن شما پدید آمده است که باعث پیری زودرس میشود.

به یاد داشته باشید که روغن ماهی از آنجا که درون بدن را نرم می کند،اهمیت دارد.دکتر الکساندر می‌گوید،بهترین روش مصرف روغن ماهی، مخلوط کردن آن با مقدار کمی شیر یا آب پرتقال،یک ساعت پیش از صرف غذا یا چهار ساعت پس از صرف غذاست.روغن ماهی به شما ویتامین”د” هم می دهد.

روغن ماهی را به این صورت هم می‌توانید مصرف کنید:یک قاشق چایخوری روغن ماهی را در یک بطری کوچک بریزید و ۶۰ گرم شیر به آن اضافه کنید؛بعد خوب تکان بدهید تا کف کند. این معجون را با شکم خالی،حدود یک ساعت پیش از غذا بنوشید.این کار باعث می شود که روده ها فرصت یابند پیش از آن که کبد روغن ماهی را در اختیار بگیرید،آن را جذب و مصرف کنند.در صورت در دسترس نبودن شیر،از آب پرتقال استفاده کنید.

 

ویتامین ث ویتامینی با نیروی شفابخش

ویتامین ث از جمله ویتامین های موثری است که امروزه مورد استفاده عموم قرار میگیرد و در بیشتر فروشگاه ها یافت میشود. ویتامین ث به علت نیروی شفابخش آن،در بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی،سکته ها و آرتروز ها مورد تایید پزشکان قرار گرفته است.

ویتامین ث،تولید هورمون جنسی

ویتامین های آ و ث،آسیب های ناشی از سیگار کشیدن را کاهش می دهد.چنانچه سیگاری ها نتوانند مصرف سیگار خود را ترک کنند حتما باید ویتامین آ و ث بیشتری مصرف نمایند.یکی از متخصصان تغذیه معتقد است که ویتامین ث تقریبا بر عملکرد همه قسمت های بدن تاثیر مثبت دارد.مصرف این ویتامین به افراد کمک می کند تا از بدن خود در برابر تنش ها و فشارهای روحی و موقعیت‌هایی که سلامتی را به مخاطره می‌اندازد،محافظت کنند.

یک پژوهشگر ژاپنی می‌گوید:مطالعات او نشان داده است که ارتباط مشخصی بین میزان ویتامین ث موجود در رژیم غذایی و تولید هورمون جنسی وجود دارد. افراد مسن،به ویتامین ث بیشتری نیاز دارند تا تولید هورمون جنسی در آنها به حد کافی برسد.برای مصرف این ویتامین،می‌توانید قرص های ویتامین ث را به صورت پودر درآورید و روی غذا بریزید و یا با شیر میل کنید تا بهتر هضم شود.

سیر، یک سبزی بی نظیر

سیر خواص غذایی و دارویی فوق العاده مهمی دارد که نژاد های مختلف از هزاران سال پیش از آن استفاده می کرده اند.مصریان قدیم و یهودیان آن را غذایی با خواص بهشتی می دانستند. سرشار از چندین ترکیب شیمیایی از جمله ویتامین آ،ب،ث و د است.(ویتامین د در نور آفتاب وجود دارد و برای ادامه حیات لازم است.)سرشار از گوگرد و ید است؛برای تحریک کبد و کلیه ها و از بین بردن کرم در کودکان و عوارض ناشی از نگهداری حیوانات خانگی و برطرف کردن ناراحتی های رماتیسمی و مفصلی و بسیاری از دردهای دیگر موثر است.

می توانید از کپسول های حاوی سیر و لسیتین استفاده کنید؛زیرا مصرف آنها بسیار سودمند است‌.

برای من،خواص شفادهنده سیر کاملا محرز شده است؛زیرا در زندگی شخصی خود آن را تجربه کرده ام.وقتی کودکی بیش نبودم،همیشه با بیماری دست به گریبان بودم.وقتی به کالیفرنیا رفتیم،با کودکانی هم بازی بودم که نان و کره و سیر می‌خوردند که به نظرم بسیار خوشمزه آمد.در اثر مصرف سیر،دیگر هرگز بیمار نشدم و معده ای چون آهن پیدا کردم.چون مادرم دچار فشار خون بود،به توصیه دکتر به مصرف سیر روی آورد و  پس از مدتی،فشار خون او درمان شد.او اکنون در ۹۰ سالگی زندگی سالم و مطبوعی دارد.

سیر برای حیوانات خانگی نیز فوق العاده موثر است.همراه با سیر،مصرف پیاز نیز بسیار مفید است و خود را تصفیه می کند.سعی کنید مصرف پیاز را هم در رژیم غذایی خود بگنجانید.

سیر

مصرف پروتئین بیش از اندازه خطرناک است

زندگی افرادی که در دامنه های هیمالیا زندگی می کنند نشان می دهد که بسیار سالم هستند و عمر طولانی دارند.

در چند سال گذشته،چندین متخصص تغذیه و بیولوژیست برجسته به دره هان زاس سفر کردند و به بررسی زندگی مردم و رژیم غذایی آنها پرداختند.قسمت اعظم رژیم آنها شامل سبزیجات و میوه و پروتئین به مقدار کم بود.آنها از سلامتی خود لذت می بردند و غالبا صد سالگی خود را جشن می گرفتند.

موسسه آلمانی ماکس پلنک و موسسه روسی تحقیقات غذایی اعلام کردند که مصرف بیش از حد پروتئین در رژیم غذایی،فوق العاده خطرناک است و می‌تواند باعث صدمات و بیماری‌های جدی شود.حتی مواردی از مرگ نیز در زنانی که رژیم غذایی سرشار از پروتئین برای کاهش وزن خود مصرف می‌کردند،گزارش شده است.من شخصا تجربه تلخی از رژیم پروتئین،حاوی غلات،حبوبات،دانه های روغنی و غیره دارم؛به طوری که سلامتی ام به مخاطره افتاد و اگر از کمک های تخصصی دکتر مفاصل و پزشک های طبیعت درمانگر استفاده نکرده بودم،مرگ حتمی بود.در نتیجه،رژیم خود را تغییر دادم و از رژیم آبلیمو استفاده کردم.

باور عمومی بر این است که فقط پروتئین‌های حیوانی کامل هستند و حبوبات و سایر گیاهان،سرشار از پروتئین نیستند.این باور صحیح نیست.مصرف بیش از حد پروتئین می‌تواند باعث کمبود شدید منیزیم و ویتامین ب۶ و ب۳ در بدن شود،همچنین مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی می تواند باعث بیماری هایی چون آرتروز،پوکی استخوان و بیمار های قلبی شود و در مواردی حتی به بروز اختلالات ذهنی به خصوص شیزوفرنی یا جنون جوانی بینجامد.مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی به علت از بین بردن تعادل ترکیبات شیمیایی بدن،افزایش بیش از حد میزان اسید در بافت ها،پوسیدگی روده،یبوست و استحاله اندام های حیاتی باعث پیری زودرس می شود.

دکتر ناتان پرمیتکین،درباره علت مضر بودن رژیم های سرشار از پروتئین می‌گوید:

وقتی پروتئین مصرفی روزانه،از ۱۶ درصد کل کالری در روز(کل کالری روزانه ۳/۲۰۰ کالری است)بیشتر باشد،با کاهش مواد معدنی بدن روبرو می شویم.در این حالت،بدن ما ذخیره های مهم مواد معدنی از قبیل کلسیم،آهن،روی،فسفر و منیزیم را از دست می‌دهد.افرادی که مکمل های مواد معدنی(از قبیل قرص های ویتامینه)مصرف می کنند،هرگز کمبود مواد معدنی اصلی و حیاتی را نمی توانند جبران کنند.

مصرف بیش از حد پروتئین،همراه با شکر و عسل به نحو خطرناکی می تواند سطح انسولین بدن را بالا ببرد و باعث افزایش سطح اسید اوریک شود و فرد را دچار نقرس کند.آزمایش های انجام شده بر روی حیوانات نشان داده است که وقتی پروتئین کمتری در اختیار آن‌ها می‌گذاریم،مقاومت بیشتری در برابر بیماری هایی چون سرطان های سینه و خون پیدا می کنند.وقتی پروتئین مصرفی را در موش‌ها از ۲۶ درصد به ۴ درصد کاهش می دهیم،هم موش های صحرایی و هم موش های خانگی،زندگی سالم تر و طولانی تری خواهند داشت.

مصرف غذاهای تازه ضامن سلامتی است

غذاهای پخته،در واقع غذاهای مرده اند.چگونه می توانید سلامت و شادابی سلول های زنده بدن خود را با مصرف غذاهای مرده تضمین کنید؟شواهد نشان می دهد که برای حفظ سلامتی و جوانی،مصرف سبزیجات،میوه‌ها،غلات،دانه های روغنی،جوانه های گندم و ماش،به صورت خام یا بخارپز بسیار مفید است.زیرا سلسله اعصاب و نقاط حساس بدن را به فعالیت وا می‌دارد.

غذاهای تازه،بهتر جذب می‌شوند و انرژی زا هستند.

کلسیم در کلم و سبزیجاتی چون شلغم وجود دارد.این کلسیم، فعالیت بیوشیمیایی دارد و در نتیجه، بسیار حیات بخش است.این خاصیت در مورد همه مواد غذایی خام صدق می‌کند.وقتی مواد غذایی زیاد تخته می‌شوند و یا مدت ها در قفسه‌های فروشگاه‌ها می مانند،بسیاری از خواص انرژی زایی خود را از دست می دهند و می توانند موجبات ضعف شدید یا مرگ فرد را فراهم کنند.

تحریک سلسله اعصاب متصل به یکدیگر در بدن در صورتی امکان پذیر است که افراد در فضای باز به سر ببرند.فعالیت یا به عبارت صحیح تر واداشتن به این فعالیت به بدن سلامتی و حیاتی دوباره می بخشد.

یک ارگان اندام زنده وقتی تحریک شود و به فعالیت بیافتد،موجبات فعالیت دیگر اندام‌ها را فراهم می کند.

میلاد اعتمادیفر

دیدگاهتان را بنویسید

2 × 1 =