آموزش ماساژماساژ رفلکسولوژی

درمان میگرن

نحوه ی درمان میگرن

اکثر مردم گاه گاه یا بطور منظم سردرد را تجربه می کنند. شایع‌ترین دلیل این درد، تنش است. سردرد تنشی اغلب شبیه به فشار یک تسمه سفت به دور سر احساس می‌شود و ممکن است ساعتها طول بکشد. عوامل مختلف و زیادی از جمله، استرس، سر و صدا، وجود تنیدگی درد ناحیه گردن و تماشای طولانی مدت تلویزیون و کم آبی در شروع این نوع دردها اثرگذار هستند.

دردهای میگرنی به شدت ناتوان کننده و اغلب با تیر کشیدن در ناحیه پیشانی شروع میشوند و احتمال دارد با پدیده ی مگس پران، کرختی یا استفراغ همراه بوده و ناتوان کننده باشد. سردردهای میگرنی حتی ممکن است با مصرف غذاهای معین، مثل شکلات، مشروبات الکلی و استرس راه اندازهای دیگر همخوانی داشته باشند.

درمان درد

کار روی رفلکس های موجود در ناحیه پا( که در اینجا بزرگنمایی شده اند)، می‌تواند به خلاصی از سردرد میگرنی کمک کند. در صورت ابتلا به سردرد، سعی کنید کمی آب بنوشید که یکی از دلایل بروز سردرد، کم آبی بدن است. کمی غذا بخورید. از هوای تازه استشمام کرده و حرکتهای ورزشی ملایم انجام دهید. اکثر افرادی که از سردردهای میگرنی رنج می برند، دراز کشیدن در اتاق تاریک و آرام را برای رهایی از حمله میگرنی سودمند گزارش می کند.
میزان مصرف آب در طول روز به دقت چک کنید. بسیاری از سردردها فقط به دلیل کم آبی بدن است و ناشی از تشنگی روزانه در محل کار و منزل است.

درمان میگرن

درمان سردردها با رفلکسوتراپی

این روش مبتنی بر رفلکسوتراپی است؛ شما می توانید از تکنیک ها ابداعی خودتان یا تکنیک های دیگران استفاده کنید. برای اثربخشی بیشتر رفلکس درمانی و ایجاد آرمیدگی در مراجعه کننده، قبل و بعد از درمان، ماساژ کوتاه پا را فراموش نکنید. در این روش، روی هر دو پا کار کنید. در صورت تمایل از روغن استفاده کنید. استوقدوس( گیاه خوشبویی که از آن روغن معطری تهیه می شود) و بابونه، انتخاب های خوبی هستند. سرو کوهی نیز ممکن است به تسکین دردهای ناشی از آلرژی کمک کند.
اگر از سردردهای عود کننده رنج می برید، سعی کنید راه اندازهای احتمالی را شناسایی و از آنها دوری کنید. شاید بهتر باشد در این مورد با پزشکتان صحبت کنید.

5 روش کاهش درد با رفلکسوتراپی

1. پاشنه پای مراجعه کننده را با دست چپتان نگه دارید. شست دست راستتان را روی لبه داخلی پا، درست در زیر توپی و درخط انگشت بزرگ قرار دهید. جهت حرکت شست باید به سمت لبه داخلی پا باشد. شست پا را در عرض کف پا حرکت دهید. در این حال، در زیر توپی توقف کنید، سپس یک بار دیگر حرکت را تکرار کنید. این نقطه، محل رفلکس متناظر با دیافراگم است، نقطه‌ای که به شما کمک خواهد کرد تا به طور عمیق نفس بکشید و همچنین به رساندن اکسیژن و مواد مغذی به تمام قسمتهای بدن کمک می کند.

2. حرکت شرح داده شده در مرحله اول را تکرار کنید، اما این بار وقتی به ناحیه زیرین انگشت های دوم و سوم پا رسیدید، توقف کرده، شستتان را بچرخانید. به طوری که انگشت شست شما رو به انگشت های پا قرار گیرد و با کمی مکث، سه بار به این نقطه فشار وارد کنید. این نقطه مختص شبکه خورشیدی است که بر احساس آرمیدگی و تنفس موثر است. به حرکت خزیدن( خم و راست کردن مفصل انگشت شست) به سمت لبه بیرونی پا ادامه دهید. کل این حرکت را یک بار دیگر تکرار کنید.

احتیاط

هنگام ماساژ، در صورت مواجه شدن با هر رخداد غیرمعمول، مثل سردرد های شدید یا سردردهای طولانی، حتماً به پزشکتان مراجعه کنید.

3. با گرفتن پاشنه پای مراجعه‌کننده با یک دست، از آن حمایت کنید و از انگشت اشاره دست دیگر برای حرکت خزیدن( خم و راست کردن مفصل انگشت شست) رو به پایین و به سمت انگشت بزرگ، از نوک تا پایه انگشتان استفاده کنید. برای ثابت نگه داشتن پا، انگشت شست را در زیر انگشت بزرگ پا قرار دهید. عمل خزیدن راتا پوشش دادن کامل این ناحیه ادامه دهید. این عمل برای تسکین درد اعصاب موجود در ناحیه پیشانی مفید است

4. اکنون شست راست را رو به بالا به سمت بیرون انگشت بزرگ حرکت( خم و راست کردن مفصل انگشت شست) دهید و روی نوک و قسمت پایین لبه داخلی پا را به شکل یک نعل اسب پوشش دهید. سپس این عمل را به عقب، از پایه انگشت بزرگ به سمت نوک آن انجام دهید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا تمام سطح داخلی ناحیه موردنظر پوشش داده شود. این عمل به آرامیدگی عضلات سر و توازن کارکرد اعصاب کمک خواهد کرد.

5. وضعیت مرحله ۴ را حفظ کنید. از انگشت شستتان برای حرکت( خم و راست کردن مفصل انگشت شست) به دور پایه انگشت بزرگ، از بیرون پا به دور نسوج داخل( بین انگشت بزرگ و انگشت دوم) استفاده کنید. این کار بر عضلات پشت گردن تاثیر گذار است. ممکن است تنیدگی این ناحیه عامل رخداد سردرد باشد. اکنون کل این فرآیند را روی پای دیگر تکرار کنید.

نقاط رفلوکسولوژی

برای ثبت امتیاز روی ستاره ها کلیک کنید

میلاد اعتمادی فر

همیشه دوست داشتم یه سایت تو زمینه سلامتی و ماساژ داشته باشم که مرجعی بشه برای ماساژورها و کسایی که دوست دارن ماساژ یاد بگیرند. که لند اسپا متولد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا